Hei fine! I dag tenkte jeg å vise dere vloggen jeg lagde forrige uke hvor jeg viser den nye serien “smart living” til Nutrilett med masse gode nye produkter. Som dere vet fra før av, så er jeg utrolig glad i Nutrilett. De redder meg i min til tider veldig hektiske hverdag, og jeg trenger å holde blodsukkeret oppe utover dagen. Nå har Nutrilett kommet med en helt nydelig, og super enkel pannekake blanding, samt instant oatmeals og en splitter ny bar!

RABATTKODE TIL DERE: "ANNIKEN30" gir deg 30% rabatt: HER

6 Responses to A DAY IN MY LIFE (VLOG)

  1. Så kjekt å endelig se en vlog på norsk igjen – du virker så mye mer komfortabel og man ser personligheten din så mye bedre enn når du snakker engelsk (selv om de vloggene også er bra, så er de på norsk bedre). Og så er du slående vakker også!

  2. Hei fining! Vet jo at du elsker Filippa k, men tenkte bare å anbefale deg et norsk klesmerke som ligger i samme bane. Aphru er et norsk Brand med produksjon på en familie bedrift i Milano. Materialene er enten naturfiber eller laget av resirkulerte plastflasker. Jeg er kanskje litt inhabil til å anbefale da jeg jobber der selv, men jeg kan virkelig gå god for det!
    Ha en fin søndag🌼🌼

Leave a reply