reklame – gifted (vagabond & spaltpr)

Hvor fine er ikke disse skoene fra Vagabond? Jeg så de først på Guri Heli sin Instagram og falt helt pladask. Jeg liker skoene med et litt eldre preg, og helen gjør de bare enda vakrere. Jeg vet ikke hva som er tingen min med sko, men jeg antar at det er det samme som andre har med vesker. Jeg liker også vesker, men det skjer sjeldent at jeg investerer i en. Sko derimot? Haha, kanskje den “dummeste” hobbyen jeg har funnet meg. Du tjener ikke akkurat på det, og de slites jo ut. Det får bare være. Elsker sko. Elsker elsker sko.

// I love these shoes from Vagabond! I saw them first on Guri Heli’s Instagram and fell completely in love. I like the shoes with a slightly older feel, and the heel just makes them even more beautiful. I don’t know whats the thing is with shoes, but I guess that’s the same as others have with bags. I also like bags, but it rarely happens that I invest in one. Shoe on the other hand? Haha, maybe the “dumbest” hobby I’ve found. You don’t exactly make money. It just has to be. I love shoes. Love love shoes //

10 Responses to SHOES SHOES SHOES

  1. Nydelige! Liker spesielt godt at de har et moderne design, men samtidig et gammeldags preg over seg. *-* Hadde jeg enda kledd spisse sko, skulle jeg addet de til samlingen!

Leave a reply