1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

Ahh, jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg elsker at rødt er blitt veldig trend, eller om det er alt for skrikete for meg. Jeg har faktisk hatt en rød LV lommebok (veldig rart) siden jeg var 18 år gammel og jeg har den enda!! Haha, jeg har ikke byttet lommebok på 9 år?! Den ble til og med stjålet i Paris, men da jeg løp etter raneren så jeg noe rødt i bukselinningen som jeg nappet ut, og der var den tilbake til meg igjen. Så kanskje greit at den er rød likevel. Den har på en måte vært det eneste jeg har eid av varighet som har en så sterk farge. Så kvalitet? Ja. Jeg har faktisk også et par røde skinnhansker jeg liker å bruke til helt sorte outfits. Så jeg liker det kanskje litt mer enn jeg tror.. Det frister veldig, spesielt med nummer 1!!

// Ahh, I can’t decide if I love that red has become very trendy, or if it’s way too «much» for me. I’ve actually had a red LV wallet (very weird) since I was 18 years old and I still have it!! Haha, I haven’t changed my wallet in 9 years?! It was even stolen in Paris, but when I ran after the robber I saw something red in the waistband of her trousers which I grabbed out, and there it was back to me again. So maybe it’s okay that it’s red after all. In a way, it has been the only thing I have owned for a long time that has such a strong color. So quality? Yes. I actually also have a pair of red leather gloves that I like to wear with all black outfits. So I might like it a little more than I think.. It’s very tempting, especially with number 1!!

One Response to A HINT OF RED

Leave a reply