EVERYTHING I KNOW ABOUT LOVE
by Dolly Alderton

<3

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg kjøpte denne boken på engelsk, men jeg hadde lett etter den i ukesvis på nett og når jeg var på min lokale matbutikk så jeg en gul bok i hyllen på ARK rett over. Så jeg krysset fingrene, tenkte det var meningen at jeg så opp akkurat da og gikk for å se. Så der var den «all I know about love» av Dolly Alderton. Jeg kjøpte den på et blunk og løp omtrent hjem. Jeg kan ikke si at jeg forelsket meg i den med engang, men etter 10-15 sider var jeg hektet. Det er en så varm fin bok om vennskap, tanker og ikke minst kjærlighet. Anbefaler den på det varmeste, og den er faktisk passende til de fleste! Gled deg <3

// I don´t quite know why I bought this book in english and not Norwegian, but I tried to get my hands on this one for weeks, and suddenly when I was at the grocery store I could see a yellow book in the bookstore above. And there it was, everything I know about love by Dolly Alderton. I grabbed it, bought it and tried to get home soon as possible. I actually didn´t love it straight away, but after maybe 10-15 pages I was hooked. This is such a warm, funny and important book. About friendships, thoughts and ofcourse.. love. I fell in love with the characters in the book, something I never do.
And I think this book suits almost everyone, so go ahead and get it now! I bought mine at ARK here in Norway.

One Response to A NEW BOOK TIP

Leave a reply