BILDER FRA ARKIVET

Disse bildene er faktisk 1 år gamle! I og med at det blir en annerledes 17. Mai i år tenkte jeg at det var på sin plass å vise frem disse bildene igjen. Det finnes mange måter å kle seg opp til nasjonal dagen på, og jeg synes ikke dette bare er en maskulin og kul outfit, men også fin for de som ikke tar seg råd til å kjøpe en hel bunad enda! Det tar faktisk mange år og spare opp til søljer også, så hvis man starter med det og en bunadskjorte har man kommet langt. I år vet jeg ikke om jeg kommer til å ta opp bunaden i og med at jeg faktisk vil huske på denne 17. mai (en) som veldig spesiell, og det kommer til å være spesielt å se tilbake på, derfor kan jeg like så godt ta på meg dette igjen! Husker at jeg også tenkte at dette kunne jeg hatt på fest også <3

//These pictures are actually 1 year old! As it becomes a different national day this year, I thought it was nice to show these pictures again. There are many ways to dress up for National Day, and I think this is not only a masculine and cool outfit, but also great for those who can’t afford to buy an entire costume yet! It actually takes many years to save up for the silver aswell, so if you start with the silver and a shirt you have come a long way. This year, I don’t know if I’m going to take up the costume as I actually want to remember this May 17th as a very special one, and it’s going to be strange to look back on, which is why I might as well well take this outfit on again!//

Søljer: Huldresølv - Blazer: Knust Porselen

 

3 Responses to EN NY 17. MAI OUTFIT

  1. Gjorde dette selv i fjor, og igjen på julaften etter inspirasjon fra deg! Elsker det! I år blir det derimot bunad, så tar jeg igjen looken neste år! 😉

Leave a reply