✨ ÅRETS STYLISTA FEST ✨

Yeyy, åh selv om denne uken har vært veldig hektisk, har den også vært veldig fin! I år var “årets stylista” igjen på plass, og jeg var så heldig at jeg fikk dele ut selve prisen! Haha, tror det er viktig at jeg får øvd meg på slike ting om jeg noen gang skal klare å stå på skoler å prate. Jeg snakket faktisk med mamma om det her forleden, og hun også er interessert i å bli med for å fortelle hvordan det er å være forelder midt oppi det hele. Som dere vet har jeg tenkt på dette lenge, om jeg skal dra rundt på skoler å fortelle om mobbing, og ikke minst psykisk helse. Det ble jo noe ut av meg midt oppi det hele, og saken er den at det er det jeg også vil snakke om. Slik at den som blir mobbet skal forstå at det “kan” faktisk komme noe godt ut av det hele, og ikke minst at den som mobber forstår hvilken skade det kan gi og hvor vondt det kan oppleves. Det er viktig. Det er faktisk veldig viktig. Uansett, årets stylista var som vanlig en liten suksess og jeg må få takke alle dere lesere som kommer hvert år! Jeg synes det er så fint at vi gjør noe litt annerledes, og faktisk inviterer DERE og ikke influencers. Såå har jeg prøvd å finne en lignende kjole til dere i hele dag, men jeg finner virkelig ingenting å linke til. Min er som sagt vintage, og jeg vet!! Den er helt amazing.. Kunne giftet meg i den haha!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

12 Responses to ÅRETS STYLISTA FEST ✨

  1. Det å dra rundt på skoler å holde foredrag tror jeg hadde vært veldig fint, nyttig og ikke minst veldig viktig!<3 Fantastisk nydelig kjole, forresten! 😀 <3

  2. Fantastisk kjole! Du har en unik og nydelig stil. Rart spørsmål, men hvilket undertøy anbefaler du til et slikt antrekk? ?

Leave a reply