Tenkte å vise dere bikiniene jeg bestilte fra VS for en stund tilbake.. Tar ganske lang tid når man først kjøper noe over nett derifra.. Men jeg er superfornøyd! Var helt bomebesikker på at det ikke skulle passe, men hadde visst en god dose flaks med meg! Har bestilt fra VS engang før, men det begynner å bli et par år siden… I år har jeg fått helt dilla på hvitt, og synes det er superpent når man er brun! Den nederste bikinien må dere bare se på nett, sånn at dere får sett den på kroppen til noen. Den er heeeeelt amazing! Ser ikke så veldig fin ut på bilde her, haha. Uansett, jeg liker det plain. Det er også sikkert mange av dere som lurer på frakt, toll osv.. Det jeg kan si er at jeg betalte ca 150-200 kroner ved sidna i toll! Var ikke store greiene så det var helt ok! Ellers har jeg underdelene i XS og overdelene i S! Jeg har ihvertfall merket at alle bikinier som går over «halsen» er veldig normale i størrelse. Mens de som det ikke er stropper på er ganske små.. Så ta en størrelse opp om dere velger en slik!

Nå kan sommeren bare komme! Gleder meg sånn til å få på bikinien, bade, spise is og sole meg. Klarer nesten ikke vente.
Den øverste finner dere: HER og den nederste finner dere: HER 

-A9

11 Responses to Bikiniene fra Victoria´s Secret!

  1. Er det push-up i den øverste bikinien? Isåfall, er det bare nederst og på sidene sånn at puppene får et lite «løft,» eller er liksom paddingen(«puten») over hele cupen?

    Den så sykt fin ut!!

  2. Nice.. jeg må også ha meg ny bikini i år, må ha noe skikkelig, så lurer på å legge litt ekstra penger i det i år, men vi får se..

Leave a reply