Jeg begynner å bli frisk. Tror jeg har proppet meg selv med solhatt og c-vitamin i 4 dager nå, hver morgen og hver kveld. Æsj. Likevel har jeg klart å kommet meg igjennom prøvene denne uken. På mandag er det matte, og klarer jeg den så vet jeg at jeg klarer å fullføre 13 års skolegang uten å stryke. Jeg skal klare det. Haha, dere må være drit lei av å lese meg si «Jeg skal klare det». Den setningen har gått mye i det siste. Så var det utrolig rart å høre meg selv på radioen i stad, haha å høre sin egen stemme er bare sprøtt. At man faktisk kunne dø av hjertesorg kom ikke som noe sjokk, tvert i mot. Å beskrivelsen med at man føler man får hjerteinfarkt? Haha, you said it girl. Solen skinner, ølen er kald på beverly, russen er fantastisk og venninene mine har aldri vært mer close. Jeg har det så latterlig bra om dagen at jeg ikke forstår hvorfor jeg i det hele tatt vil flytte hjem til Drammen. Jeg må huske at det var en grunn til at jeg dro. Jeg sa det til jentene, det er jo dette vi kaller livet. For i går var jeg lykkelig. I 3 minutter hadde jeg full lykkerus med meg selv. Det var helt fantastisk. Haha, åh dere aner virkelig ikke!!! 

Denne flotte kjolen er det søte Kenza som har sendt meg i posten! Den kan dere finne: HER

Her ser dere også litt bedre hvordan tatoveringene til flash tattoos ser ut! Dødskult! Disse finner dere HER

Såå, i dag er det torsdag og 2 for 1 på byen. Om jentene i TLFH skal ut? Oh yes… Skulle hentet de for lenge siden. Så nå må jeg løpe!
Ha en super fin kveld alle sammen! 

-A9

35 Responses to Den riktige veien i livet

 1. Nyt russetiden:) den er over før du aner det, og det beste er jo å kunne se tilbake på det med glede!

  Grunnen til at jeg legger igjen en kommentar er egentlig fordi jeg hadde lyst til å fortelle deg at jeg og en studievenninne skriver en bacheloroppgave om deg, Sweatshop og Hennes & Mauritz. Vi går bachelor i markedsføring og har siden nettserien kom ut bestemt oss for at det er dette vi ville skrive om.

  Ved hjelp av noen klasser på skolen vår har vi gjennomført en test hvor noen har blitt vist en video fra NRKs nyhetsstudio hvor du forteller om de arbeidsvilkårene som faktisk er i Kambodsja. En annen klasse ble ikke vist videoen, men alle klassene måtte svare på et spørreskjema. Vi nærmer oss slutten på oppgaven vår og ville bare fortelle deg at ut fra vårt studie så har vi «bevist» at det funker at du snakker om dette. Den klassen som fikk se videoen av deg svarte mye lavere på spørsmål om de hadde et positivt inntrykk av Hennes & Mauritz. Det er jo synd for H&M at forbrukere får en dårlig holdning til kleskjeden, men det er bra i arbeidet for at tekstilarbeiderne skal få en akseptabel levelønn! 🙂

  Ha en super dag og helg!

 2. vil bare tipse deg om aliexpress.com mye billigere sånne flashtattos og masse greier. hehe jeg kjøper så mye rart der hele tiden. veldig bra konsept!

 3. Ahh, du må bare nyyyte de lykkefølelsene du får når du får og har de – for som du sikkert har oppdaget, så varer de ikke, dessverre. <3 Men unner deg all glede og lykke i livet.

  Kose deg masse i kveld – have fun! 🙂

 4. Åå, får nesten et lite lykkerus av at du skriver om at du har det så bra. Unner deg det! Våren (og russetid) gjør noe med en. Det er ingenting som å cruise rundt med gode venner i strålende sol, alt virker så bekymringsløst!

 5. Hva er planen neste år da? 🙂 Tenkt på no utdanning, eller bare leve livet? 🙂 Om ikke, skal du utdanne deg i fremtiden?

 6. Dette er kanskje et litt dumt spørsmål, men jeg lurer på hvordan du reagerer/føler det hvis det spilles en sang av DJ broiler? Sånn som f.eks i russetiden er det vel lett at noen gjør det? Preger det deg på noen måte? Unngår du helst å høre på dem?

 7. Den kjolen kledde du! Synes den var veldig «deg» på en måte, haha. Like nydelig som alltid. Og det du sier om lykkerus, det kjenner jeg meg kjempegodt igjen i. Den siste tiden har jeg begynt å føle meg litt bedre, på en måte ihvertfall, og hatt bittesmå øyeblikk med ren lykkerus. Om det så varer i 30 sekunder eller 3 minutter, så er det like herlig hver gang. Å kjenne på ren lykke er en helt ukjent følelse for meg, men fy satan så deilig det er!

 8. ÆÆ Kenza sendte den til deg? Starstruck! Dere to og angelicablick er favorittbloggerne mine 🙂 lotsa love

Leave a reply