//Lokal tid – 10:00
BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!

· EN HELT FANTASTISK DAG I L.A ·

Åh gud! I går var så mye gøy. Vi startet rett og slett dagen med Six Flags, og det var amazing. Jeg har til og med bestemt meg for å lage en videoblogg til dere fra California. Jeg filmer hver eneste dag, og skal klippe sammen noe fantastisk til dere når jeg kommer hjem! Vi spiste popcorn, sukkerspinn, tittet, lo og kjørte masse karuseller. De hadde faktisk en rollercoaster som du måtte ha på deg briller, aka du trodde du kjørte helikopter mens du egentlig rulla rundt i ganske høy fart. Tror aldri jeg har skreket så mye i hele mitt liv. Jeg er ikke en person som er redd for ting, men fyf jeg holdt på å tisse på meg. Flyet styrta, kræsja, kjørte mellom bygninger på høykant og gudene vet ikke hva. Æææ, hahah aldri igjen! Kan ikke forstå at de andre ikke syntes det var like skummelt som meg, vi hadde NULL kontroll. Jeg skrek og lo så mye at jeg var helt våt i ansiktet av tårer. Sjukeste jeg har gjort på lenge, herregud.

// Oh god! Yesterday was so much fun. We started the day with Six Flags and it was amazing. I’ve even decided to make a video blog to you from California. I capture every moment of the day, and will cut together something amazing to you when I get home! We ate popcorn, cotton candy, looked, laughed and took plenty of rides. They actually had a roller coaster that you had to wear glasses, you thought you drove a helicopter while you actually cruised around in high speed. Think I’ve never screamed so much in my entire life. I’m not a person who is afraid of things, but oh my gad I was about to pee on myself. The plane crashed, ran between buildings upright and God knows what. Hahah never again! Can not understand that the others did not think it was as scary as me, we had ZERO control. I screamed and laughed so much that I was completely wet on my face of tears //

BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!

6 Responses to BILDEDRYSS FRA SIX FLAGS!

  1. Wow! Kjolen du hadde på deg bar utrolig fin (tror iallfall det var en kjole) hvor er den fra? :))

Leave a reply