I samarbeid med got2b

2 DAYS IN BERLIN WITH THESE GIRLS

Det begynner å bli noen uker siden jeg var i Berlin sammen med got2b! Jeg reiste sammen med Madeleine fra Norge, men også 3 svenske girls. Lisa har jeg møtt en del ganger nå føler jeg, sammen med Nelly og andre samarbeid. Jeg hadde faktisk vært i Berlin en gang før, men det begynner å bli så lenge siden at jeg ikke husker stort. Det var også kun en natt og, vel. Berlin er helt nydelig! En utviklet vakker by med masse parker og kule cafér, inspirerende med andre ord. Byen er fylt med gatekunst, vakre utskjæringer og flotte leiligheter. Da jeg takket ja til dette samarbeidet gjorde jeg det med et STORT ja! Hvem brukte ikke den rosa hårsprayen til got2b når de var yngre? Den deilige jordbær duften som fløy rundt i rommet før man tok på seg den trange kjolen og de høye helene. Det var tider eller hva? Haha, vel jeg er en tørrshampoo jente 110% så det å få stå modell for nettopp dette sier jeg ikke nei takk til! Jeg lagde tidligere en video om hvordan jeg bruker produkter i håret mitt som dere finner HER, der jeg også viste dere hvilken tørrshampoo som er min favoritt! Lukten på disse flaskene er jo nesten like gøyalt som resultatet og vel, som dere også ser fikk jeg utfordret meg selv en god del på hårfronten i Berlin. Haha biker giiiirl where u at!

Dagene gikk sammen med et fantastisk team der vi både dro på sykling rundt i byen og spiste på fantastiske søte cafér. Haha, jeg trodde ærlig talt jeg skulle dø i det jeg satte meg på sykkelen i Berlin. Jeg har ikke syklet siden jeg var 12 år gammel og jeg var redd jeg ikke hadde balansen til å gjøre dette så mange år igjen senere. Men jeg overlevde som dere ser, og det var så gøy at jeg var helt febrilsk i det jeg kom hjem til Anders. VI SKAL HA SYKKEL. Mine spontan kjøp er aldri en god ide så vi drøyer den litt. Hadde uansett hvert fantastisk å syklet rundt i Oslos gater, ikke at jeg sikkert hadde turt det uansett med min frykt for mennesker (høhø). Vel, sånn her er hvertfall resultatet av en flott flott tur! 

Produktene til got2b finner dere: HER

2 Responses to BILDENE FRA BERLIN!

Leave a reply