Min nye vase finner dere: HER

Herregud, Mai begynner å gå mot slutten og jeg har helt glemt å fortelle at jeg er i månedens utgave av Det nye, USMINKET! Haha. Da jeg ble spurt var det ikke et alternativ å si nei, såklart at jeg dukke opp usminket? Det rare er bare at jeg ikke hadde tenkt det samme for 2 år siden. Da var kanskje det å gå uten sminke et lite mareritt, eller bare følelsen av å være ukomfortabel. Nå er jeg ukomfortabel med sminke, så gudene vet hva som snudde seg på de årene. Det skal også sies at denne kampanjen er 100% ekte, da jeg kom på sett var det sminkefjerner all over the place selvom jeg sa jeg ikke hadde noe på verken hud eller øyne. Det skulle likevel gnikkes og gni, jeg tror kanskje det eneste de gjorde var å gre brynene mine litt and that´s it. Men det var et ærlig og nære intervju, og det var godt å tømme sjelen igjen. Må gjøre det oftere, hehe. Hvis du allerede har lest utgaven, tell me what you think!

15 Responses to EN USMINKET MEG

  1. Hvis du er så ukomfortabel med sminke, så håper jeg du viser deg oftere uten på bloggen! 🙂

  2. Hvor er overdelen fra? Plis svar, har sett etter en sånn ola-skjorte i evigheter hehe hilsen desperat

  3. hvor er smykket (gull) fra? har sett at du har hatt det på i cokeTV og syns det er dødsfint!

Leave a reply