✨EN VELDIG VELDIG LYKKELIG KVELD ✨

Er det lov å si at jeg er rørt til tårer? Det tikker inn meldinger hver eneste dag fra dere, om at dere har lest boken min. Min bok. Dere takker, bukker, neier og virituelt klemmer meg. Det er så fint, jeg blir så glad. Så glad for at jeg har rørt noe i dere.. For alle husker sin første kjærlighet. Men lørdag var en stor dag for meg, da 22. september for 5 år siden var dagen jeg bestemte meg for å skrive bok, ikke minst at den skulle slippes samme dato. Det skjedde, er ikke det helt sinnsykt at det skjedde? Og jeg vil ikke høre at posisjonen min fikk det mulig, JEG fikk det mulig. Med taler, varme ord, masse nydelig rødvin (anbefales forresten), var det ikke annet enn en av de fineste kveldene i mitt liv. Herregud. Familie og kun nære venner sammen i det fine lokalet, vin bak slottet <3

OG SE COOKIENE TIL ANNE BRITH HERREGUD

...

må også få takket foodora som var så snille å stilte opp med mat på festen min, oh looord. Ante ikke at Tunco hadde så NYDELIG vegansk wok. Samt Mamma pizza, ehh.. hallo?! Haha, jeg har herved fått to nye favoritter i byen! 

TUSEN TUSEN TUUUUUSEN TAKK!

10 Responses to BILDER FRA BOKFEST!

  1. Boken din er fantastisk. Du skriver så utrolig bra. Jeg har ikke vært igjennom noen vond kjærlighetsopplevelse slik som du har, men med din evne til å formidle rant tårene mine når jeg leste historien din. Jeg unner deg all suksess med boken, og håper på mer litteratur fra deg fremtiden.

    PS: Vær forsiktig med å «reklamere» for vinen, det er dessverre i strid med loven å vise frem alkoholholdig drikkevarer, så hadde fjernet bildet om jeg var deg. Med det bloggpolitiet som finnes der ute i disse dager, tar det ikke lang tid før det blir kommentert kraftig på 🙂

    Stå på videre Anniken! Du virker som en tvers igjennom fantastisk person.
    Stor klem

    • Heiii, tuuuusen takk!! veldig fint og høre. Når det gjelder vinen må jeg vel kunne få lov å vise vin selvom det er … vin? <3 tror ikke det skal være noe problem. Den er ikke sponset!!! <3

Leave a reply