56 Responses to LEILIGHETEN MIN (VIDEO)

 1. Så fin leilighet du har! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den fine glassdøren?:-) oog hvor du har kjøpt tv’en/tvstativet?

 2. SÅ fint det har blitt! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt benkeplaten på kjøkkenet og ish pris inkl. montering? Jeg har så lyst å fikse litt på mitt lille kjøkken, og en svart marmor benkeplate står øverst på listen! Men budsjettet er noe trangt, så lurer på om du var fornøyd?

 3. Hvor kjøpte du og hvor mye kostet glassdøren mellom soverommet og badet? Og hvor kjøpte du dopapirstativet og søppelbøtten? Jeg lurer også på hvor du har kjøpt den sorte benkeplaten<3

  • det er bare en vanlig dusjdør! 🙂 Søppelbøtten er ellos og dopapir stativet er lagerhaus! <3 hvilken benkplate... kjøkkenet?? Det er ikea <3

 4. Utrolig flott og koselig leilighet du har.
  Elsker at den ikke er som alle andre leiligheter. Flott med vintage, samt alle gull detaljer. Vår egen leilighet ble veldig kjedelig i forhold. Veldig lurt med «daybed» i stua. Her ligger vi alltid rett ut i hver vår sofa.
  Jeg syns små leiligheter er spesielt koselige, og om jeg blir singel, er min rare drøm å kjøpe en liten leilighet på 25-30 kvm.
  Jeg syns det er imponerende at du har kjøpt egen leilighet i så ung alder. Det er noe helt spesielt med den første leiligheten man kjøper og eier helt alene. Jeg elsket min gamle lille 2-roms leilighet. ?

 5. Kjempefin leilighet! Mitt favorittrom var badet, skikkelig stilig! Kan jeg spørre hvor du har funnet det runde trebrettet på kjøkkenet? <3

 6. Heiii! Elsker leiligheten din så mye!! Drømmeleilighet faktisk!
  Hvor har du fått tak i kjøkkenutstyr i tre og glass? :))

 7. Heiii! Elsker leiligheten din så mye!! Drømmeleilighet faktisk!
  Hvor har du fått tak i kjøkkenutstyr i tre og glass? :))

 8. Superfin leilighet! Lurer på hva den engle-tingen på veggen på badet er, den ved siden av den svarte hylla med plante på? Bare pynt? Den ligner litt på sånn som er over toalettet som man trekker opp med, hehe.

 9. Herregud så flink du er!! og ikke minst det badet da, FOR ET DRØMME BAD!
  Lurer litt på hvor den bord/krakken du har der med sofaen er fra, leter etter en slik, hehe! 😀

 10. I LOVE your apartment! Looks so cozy and so you <3 I’m moving very soon and got so much inspiration, thanks for that 🙂 a plastic free kitchen/apartment is definitely something i’ll try to do as well, great idea!

 11. Hei, Utrolig koselig leilighet! 🙂
  Lurte på hvor skilleveggen i dusjen er fra? (den industrielle) og hvilke farge du har på veggene du har i stuen din ? 🙂

 12. Hei:) jeg skal male leiligheten min i samme farge som deg! Hvilken hvit farge har du på listene rundt vinduene og i taket?

Leave a reply