Hola! Haha, jeg glemte jo helt å fortelle dere at jeg var i Oslo igår! Dro egentlig inn for å fikse noe til ett skoleprosjekt, men bestemte meg fort at jeg måtte bli. Jeg har jo omtrent ikke sett Amalie siden språkreisen til Malta! Derfor ble jeg for å feire litt med venninnene hennes, vi spiste middag og koste oss hele kvelden! Var utrolig godt å se hun igjen og veldig trist å dra.. Får håpe det ikke blir så lenge til neste gang! Såå idag våknet jeg dødsssssliten, bokstavelig talt er jeg helt gåen. Har egentlig mest lyst til å krype under dynen og bli der idag, men jeg skal i enda en bursdag ikveld! Blir jo sikkert utrolig koselig, ingenting er bedre enn å feste med jentene! Elsker de over alt på denne jooord, haha, jeg har faktisk verdens beste vennegjeng, tro det eller ei. Så nå må jeg egentlig bare starte å fikse meg før neste bursdag!

Ha en super kveld!

-A9 

36 Responses to Bilder fra gårsdagen!

  1. Det er koselig med bursdager 🙂

    Det er det dessverre ikke så mye av når du passerer 23 og oppover, sånn som meg som blei 24 i år, men jeg hadde en liten fest 🙂

    Neste år blir jeg 25, da blir det mer feiring 🙂

  2. Jeg elsker bloggen din! Leser den hver dag, smilet ditt får meg automatisk til å smile, hihi 🙂 Du virker som ei utrolig jordnær og herlig jente. Stå på med bloggingen din! Og ha en fin dag <3

Leave a reply