Etter jeg kom hjem fra Kambodsja i vinter har ikke budsjettet mitt på klær vært stort. Jeg kjøper såklart klær i ny og ne, men minnene er der og innimellom er det ikke like kult å handle på de store kjedebutikkene. Så her om dagen utforsket jeg Stavanger by, iallefall det jeg kunne på tre altfor lange timer og ett par trege ben. Jeg gikk forbi Fretex og tenkte, hvorfor ikke? Kan ikke akkurat si jeg har vært så imponert over bruktbutikker i Drammen by, men dette var annerledes. Så jeg fant en dødskul dressjakke i flannel, som kostet meg akkurat 79 kroner. Haha, ikke har jeg vasket den før bruk heller, så kall meg gjerne ekkel. Resten av dagen skal jeg kun slappe av, drikke te som om det var vann og se en god film. Vente på at dagene skal gå, sånn at jeg endelig kan ta over leiligheten. Skal bli så deilig å sove i en seng jeg kan kalle min. Meg og en stor seng med dundyner er en forferdelig god kombinasjon. Der jeg kan ligge å lengte etter høsten så jeg nesten blir små sprø. Det fins ikke en finere årstid, med blader som faller og den lave solen på en ellers små kjølig ettermiddag. Regnet og en haug med ny musikk som akkurat har blitt sluppet ut. Store skjerf og slitte sko. Ahh, got to love autumn tho.


Jakke: Fretex / Smykker: H&M / Blonde bh: HER

  

-A9

56 Responses to Black jacket

 1. Så fin du var idag:) elsket sminkelooken, kan du har sminkevideo? Der du viser hvordan du sminket deg idag?❤️

 2. Omg Anniken ! You could be an actress ! Your eyes transmit so many emotions. So glad you came back and wish you lot of happiness in your new life ! Love from France xx

 3. Er så utrolig glad for at du har begynt å blogge igjen! Blir virkelig inspirert av innleggende du legger ut. Utrolig fine bilder men ikke minst måten du skriver på. Du er så ærlig og man ser at du legger mye jobb i det! Trist at du har hatt en vanskelig tid men godt å høre at du er på god vei til å bli bedre:) stå på Anniken!

 4. Hei Anniken! Du virker som en utrolig reflektert og fornuftig jente og du er så utrolig inspirerende. Jeg vil egententlig bare si til deg: Stå på, du er utrolig bra!

 5. Hei! Tatoveringen din er så fin! Har lyst på tatovering under foten selv og lurer på, synes du den falmet veldig raskt siden den var under?

 6. Hei Anniken! Er superglad for at du har begynt å blogge igjen! Bare lurte på hvilken størrelse du har bh-en i? Og er den liten eller stor i størrelsen? Takk for svar på forhånd <3

 7. Så gøy at du har begynt å blogge igjen! Jeg må bare si at du er svært tøff som tør å skrive om din periode, og at det å være en kjent person ikke alltid er så lett. Livet kan virke perfekt på en blogg eller facebook side for den del, for de fleste vil jo fremstå som lykkelige og velykket, særlig i det offentligerom. Men bak smilene og den spennende hverdagen er det mye vi andre ikke ser. Og når man er en «kjent» person, er det lettere for andre å kritisere, og rett og slett være slemme.. Men det mange glemmer er at vi er bare mennesker, DU er et menneske. Kritikk på en blogg oppfattes, og er, personlige. Fordi en blogg ofte er personlig. Og flere burde tenke seg om før de handler på nett, for da er det så mindre hemninger. Innerst inne er det nok sjalusien som koker over, for de følte seg mindre vellykket en deg. Men det burde heller bli sett på som en inspirasjon. «Oj så fint hun har det! Slik vil jeg å ha drt. Og jeg vil jobbe med meg selv slik at jeg å blir så lykkelig! Hun var virkelig en inspirasjon!» Burde vi heller tenke. Jeg personlig synes du er veldig pen, kler deg pent og for meg som ser deg fra utsiden (nett) virker du som en mange ser opp til. Jeg ser opp til deg fordi du var med på sweatshop. Du og serien ble en inspirasjon for meg, og fikk meg til å innse mye. Og det vil jeg takke deg for <3 synes du skal stå på! Du er utrolig sterk som klare å være åpen om dine problemer og har klart å ta valg som har ført deg opp igjen. Stå på og aldri gi opp!

 8. du skrev på insta at det var en trist og fin historie bak tattooen din. men den representerer at du ble unnfanget i marocco? hahah wow

 9. Hei Anniken 🙂

  Tenkte at jeg skulle komme med noe positivt, ettersom du ikke har hatt det så bra i det siste.

  Dette er en av de få gangene jeg faktisk kommenterer på en blogg, så dette er spesielt, haha.

  Jeg har lest denne bloggen så og si siden du var med på teenage boss. Etter at jeg leste bloggen din en stund merket jeg hvor ærlig du var. Du sa ting som de var. Du har nok gjort mer for andre mennesker enn du tror. Jeg har selv gått igjennom det du gjør. Smile til andre menneske men egentlig vil du bare skrike til dem at du har det vondt innvendig. Det er rart og tenke på at du går igjennom det samme jeg gjør, men jeg er ikke en offentlig person, så jeg kan ikke vite hva det er du går igjennom. Men etter min erfaring, så vet jeg litt.

  Skulle gjerne ha gitt deg epost adressen min, men jeg vil helst ikke skrive den her. Håper du blir bedre, Anniken. Selv om det ikke virker sånn nå, så er det alltid noe positivt.

  Du er en utrolig_ pen jente. Og jeg håper virkelig dette hjalp litt! Ønsker deg alt det beste!!

  -Marie Rasmussen

 10. Skal du bo helt på figgjo? Det er jo utrolig langt fra Stavanger, er det ikke?

  Er forresten utrolig glad for at du blogger igjen, jeg liker at du ikke er en overfladisk blogger på en rosa sky

 11. åh, jeg er så enig. Høsten er den beste tiden av året, det er liksom en blanding av alt som er godt. Kan ikke vente!

Leave a reply