Det er rart det der, hvor lite energi det er i denne lille kroppen. Det er akkurat da jeg føler meg minst skreddersydd til dette livet. Jeg er ikke lenger en sprettball, full av energi og klar for en ny dag. Det skal heller mye selvkontroll til for å i det hele tatt forlate den varme dynen, jeg helt fint kunne kost meg med resten av dagen. Med en film eller to. Idag kom jeg meg ikke opp før rundt halv ett, da kjæresten til kusinen min braste inn i rommet som om han skulle øve til ett eller annet skolekorps. Hodet og kroppen min har aldri vært spesielt gode venner, men det er innimellom de velger å samarbeide. Å da er dagen fin, det kan jeg love dere. Jeg husker venninen min fortalte meg før jeg dro, mens hun lo litt at jeg måtte huske på en ting. At sjelen alltid kan ses i øynene. Rar som jeg er tenker jeg ofte på det. Kan man virkelig se i øynene på mennesker hvor lykkelig de er? Jeg husker godt en sommerkveld i juni, hvor jeg følte meg bra. Bedre enn før. Jeg møtte på en venn jeg ikke hadde sett på lenge, vi snakket om hvordan ting gikk og ut av det blå sa han «Du ser ganske trist ut Anniken». Jeg ble helt satt ut og måtte presse ut noen ord før jeg gikk vidre. Hvordan kunne han si noe sånt? Den setningen gnagde hull i hue på meg resten av dagen. For hvordan kunne han se noe jeg selv ikke følte? Kunne han se så mye utifra ett par øyne, som jeg selv følte lyste opp av glede? Fra den dagen bestemte jeg meg. Etter ett år her i Stavanger, å jeg møter på en gammel venn? Skal de fader få lov å si «Du ser ganske lykkelig ut Anniken». 
Det er vel ett mål? Det er en grunn til å stå opp, og det holder for meg. 

Skjørt: HER (er nå på salg)  / Topp: Monki / Sko: Blanco / Smykker: Bjørg

Nå skal jeg en liten tur å fiske med denne sprettne gjengen jeg bor hos, vi snakkes!

-A9

41 Responses to All blue

 1. Jeg vil nok si at jeg noen ganger kan se hvordan en person har det bare ved å se henne inn i øynene, men da skal jeg nok kjenne personen litt godt! Du er alltid like fin du! Hva skal du i Stavanger? 🙂

 2. Stå på Anniken, jeg elsker bloggen din og er såå glad for et par innlegg igjen! Håper du får det bra i Stavanger <3 Elsker skjørtet!

 3. Hvordan er skjørtet i størrelse? Vurderer å bestille men målene sier jeg er imellom small og medium… Greit å få tips fra en som har det <3

 4. Du er så utrolig nydelig Anniken! Jeg syns du fortjener alt godt, og jeg håper alt blir det til slutt❤️

 5. Du virke som ei herlig jente, med ei bra personlighet og et godt hjerte. Håpa du får det bra i Stavanger og at ting går rette veien for dæ! Ønska dæ alt godt og lykke til:)

 6. Endelig er blogg.no’s beste blogger tilbake! Men lov meg en ting… Blogg når du SELV vil og om hva du vil! Ikke stress, men hør på deg selv! Elsker forresten at du er så reflektert og velger å dele det med oss! Lykke til videre!

 7. Du er virkelig en inspirasjon for meg Anniken, ikke bare i hvordan du takler ting, og klarer å slutte når du må, men du skriver helt fantastisk. Jeg har ikke hatt det så ille som deg, men flytter selv til Stavanger til høsten, ikke for å komme meg unna, men det er et aspekt ved flyttingen jeg gleder meg til, å starte på nytt. Kommer til å lese det du poster, du er fantastisk! Stå på videre!

 8. Du er virkelig en inspirasjon. Elsker måten du skriver på. Du har et talent innenfor det å skrive. Og du er jo bare så nydelig 💗

 9. så utrolig pen og flott du er 🙂 ei nydelig ung jente <3 gleder meg til å lese bloggen din videre, har savnet deg litt og håper ting går bedre med deg nå! det håper jeg virkelig <3

 10. Vi i hjembygda di heier alle på deg Anniken😊 Stå på og følg hjerte ditt!! Det ordner seg alltid for snille jenter😉

 11. Jeg må bare gi deg litt skryt, for du skriver så utrolig bra nå, Anniken! Det syns jeg du skal ta til deg. Så ærlig, så mange kan kjenne seg igjen, og samtidig som du klarer å holde det interessant. Det er mye bedre å lese et innlegg som er blandet med følelser og, som i dette tilfelle, mote, enn å lese et tomt «outfit of the day»-innlegg uten noe sjel. Jeg er glad du er tilbake, ønsker deg alt vell, og håper du finner det du leter etter og blir «lykkelige Anniken». Gleder meg til neste innlegg!

 12. Du må ikke jobbe for hardt for å bli kvitt problemet, først må du akseptere dine problemer, og deretter bygge deg sakte med sikkert oppover. Situasjonen du er i nå tar tid å komme over, jeg har selv vært der.

  Man kan lese ganske masse av å se en person i øyene, det viktigste her i livet er å godta seg selv før andre skal godta deg. Godtar man seg selv vil man fort få den lille livsgnisten tilbake i øyene.

  Du må vite at du er ikke den eneste som sliter med disse problemene, dette er en SYKLUS som de fleste ungdommer gjennomgår. Hjernen er menneskes verste fiende.

  Lykke til Anniken. Du som alle andre vil komme deg igjennom dette.

  ?Life’s not about how hard you hit?It?s how hard you can get hit and keep moving forward. It’s about how much you can take and KEEP MOVING FORWARD!?

 13. Mente forresten ikke noe vondt med den sangen. Tenkte den kunne hjelpe i triste stunder – den hjelper i hvertfall meg:) Du virker så god, Anniken. Det er så forferdelig trist at du skal ha det sånn.. Er like gammel som deg og gikk på en skikkelig smell da jeg startet på videregående. Det har vært helt forjævelig. Men nå, når jeg ser måten du reiser deg på, gir det meg håp! Du er svært klok og reflektert for alderen:) Tenk på deg selv, og sett grenser. Masse lykke til:) Jeg heier på deg!

 14. Du er så sterk <3 Er gjennom lignende selv, kroppen blir utrolig fort sliten, og man orker ikke gjøre alt en en gang gjorde. Men teor det kommer sakte men sikkert med tiden til hjelp! Stå på <3

 15. anniken, du er så utrolig nydelig! håper virkelig det snart ordner seg snart for deg, for du fortjener alt bra og godt du kan få akkurat nå. du er bra!!

 16. Bra innlegg, Anniken! Jeg synes du er veldig flink som har klart å begynne å blogge igjen 🙂 Stå på, du er fantastisk!

Leave a reply