BLOG AWARDS I HELSINKI!

· EN LITEN STEMME FRA DEG ·

22. April reiser jeg til Helsinki for å være med på inspiration blog awards, og jeg er en av de nominerte! Jeg hadde såklart satt enorm stor pris på en liten stemme fra akkurat deg. Jeg har blitt nominert i en rekke awards opp igjennom årene, men aldri kommet hjem med en pris. Ser også at de andre nominerte er harde konkurenter, men det er vel lov å prøve? Jeg vet at medaljen for ting kommer en dag uansett, og noenganger føler jeg at jeg allerede har fått den pga av dere. Dere er den lille medaljen, og hvorfor jeg fortsatt holder på med det jeg gjør etter 5 år. Uansett.. Stem stem stem!!

.   .   .

// Soon I travel to Helsinki to attend inspiration blog awards, and I’m one of the nominees! I’ve been nominated for numerous awards over the years, but never returned home with an award. The other nominees are hard competition, but it is well allowed to try? I know that the medal for things comes a day anyway, and sometimes I feel like I’ve already got it because of you. You’re the little medal, and why I still doing what I do after 5 years. Anyway .. Vote vote vote //

BLOG AWARDS I HELSINKI!

3 Responses to BLOG AWARDS I HELSINKI!

  1. stemte på deg, du fortjener virkelig det! Så en episode med klassen fra «teenage boss» og den var tilfeldigvis av deg. Hahah måtte si jeg ble sykt overrasket, du har vokst sykt i det siste, og du er en langt mer voksen og selvstendig person nå. Elsker bloggen din tankene og meningene dine om ting!

    Lykke til i blog adwards <33

Leave a reply