14 Responses to BOKANBEFALINGER (VIDEO)

 1. Jeg tror du tenker på “Elskere” av Mattis Øybø. Fantastisk bok!
  Du burde virkelig gi “Sommerlys og så kommer natten” en sjanse til – en dag du har tid til å bare lese. Nei, det er ikke så mye konkret handling, men det er livene til disse menneskene i denne lille byen og hvordan livene deres er innviklet i hverandres som er spennende. Det er ikke en bok du kan ta en pause fra, også komme tilbake til. Må nesten leses i et jafs i en kort tidsperiode 🙂 Det er en “treg” bok, og ville ikke anbefalt den til de som ikke er så glad i å lese.

 2. Så fine tips, skrev alle ned i “leselisten” jeg har på telefonen. Elsker videoer som dette med små tips og triks! Så er du er veldig behagelig å høre på og flink foran kamera, som jo gjør opplevelsen veldig fin. Håper du fortsetter med dette! Ha en fin mandag <3

 3. Om du liker «Forbruk i september» av Eline Lund Fjæren, burde du virkelig lese hennes to tidligere utgitte bøker « Ung jente, voksen mann» og «Klokken og sengen». To korte bøker med et fantastisk godt språk, som på en helt spesiell måte skildrer det rike, indre følelseslivet til hovedpersonene i fortellingene.
  Vi deler tydeligvis mange av de samme bokfavorittene, så håper disse også kan gi deg en like fin leseopplevelse som jeg har hatt.
  Ha en fin mandag<3

 4. Om du liker «Forbruk i september» av Eline Lund Fjæren, burde du virkelig lese hennes to tidligere utgitte bøker « Ung jente, voksen mann» og «Klokken og sengen». To korte bøker med et fantastisk godt språk, som på en helt spesiell måte skildrer det rike, indre følelseslivet til hovedpersonene i fortellingene.
  Vi deler tydeligvis mange av de samme bokfavorittene, så håper disse også kan gi deg en like fin leseopplevelse som jeg har hatt.
  Ha en fin mandag<3

 5. Virkelig en kjekk video!! Jeg ble så inspirert til å lese:D Skal lese «Sommerlys»og oppdatere deg! Alene Naken beskriver du så godt, treffer! Takk for gode tips, gleder meg til «rase» og «Diana» 😀 nå gleder jeg meg enda mer til juleferie med nytt giv til å lese:) Ha en flott uke videre, veldig glad i en så avbalansert , entusiastisk og klok sjel foran videokameraet! Håper du vil delere flere slike videoer fremover der du sprer lesegleden, underholdning og inspirasjon:D

  Leser du forresten diktbøker? Det hadde vært interessant og høre dine tanker rundt den type ordkunst! Kanskje en egen video;)

 6. Jeg er dyslektiker og synes det er slitsom å lese, men dine bokanbefallinger gir med motivasjonen til å plukke opp ei bok å lese. So thank you ???? har ventet på en sånn video forever

Leave a reply