Når det blir kaldere ute blir jeg så fysen på søtsaker, og jeg har faktisk aldri likt smågodt. Juice er liksom min greie, samtidig som jeg kan få et søtsug her og der, og da er det sjokolade som gjelder. Kakao? Ah, fantastisk. Når jeg fikk steamer til jul i fjor endret det alt, haha. Jeg mener det når jeg sier, at alle må ha en steamer hjemme. Herregud så digg. Min er fra Nespresso, og er super enkel å rengjøre. Jeg elsker å bruke Ikaffe når jeg gjør dette, og dens skummer godt. Super deilig alene, med litt kanel på toppen, eller i kaffen for å lage en latte. Men, nå har jeg funnet ut at den er perfekt til å lage kakao med også.

// When it gets colder outside, I crave sweets, and I’ve never really liked candy. Juice is kind of my thing, but when I need some sugar, I want chocolate! Cocoa? Ah, fantastic. When I got a steamer for Christmas last year it changed everything, haha. I mean when I say that everyone must have a steamer at home. My God it´s so nice. Mine is from Nespresso and is super easy to clean. I love using Ikaffe when I do this. Super delicious alone, with some cinnamon on top, or in the coffee to make a latte. But, now I have found that it is perfect for making cocoa too.

Når det kommer til krem, så visper jeg denne fra Alpro, som er super god! Jeg bruker egentlig denne kun til å spise jordbær, krem og sukker. (tenker at den er fløte om jeg ikke visper den) og kan fint brukes som krem på kakao. Hvorfor drikke melkeprodukter, når vi har alternativer som er bedre?

// When it comes to cream, I whip this one from Alpro, which is super nice, and can be used nicely as a cocoa cream. Why drink milk products when we have better alternatives?

10 Responses to VEGAN COCOA WITH CREAM

  1. Anbefaler også å teste litt kokosmelk i kakaoen i stede for krem. Det er SÅ godt, og det blir ganske kremet konsistens.

  2. Hei igjen. Kunne du vært så snill å kontakte meg på e-post for å løse saken. Det haster veldig for meg, og jeg får fortsatt ikke svar fra kundeservice på spørsmålene mine. Ønsker deg en riktig fin uke.

  3. Du burde prøve å lage havregrøt med de samme ingrediensene, sjokoladegrøt med kakaopulver kokt på havremelk. Det er helt fantastisk!
    Ha en fin dag <3

Leave a reply