Samarbeid med EF / Lokaltid 00.49BONDI BEACH & MERMAIDSBONDI BEACH & MERMAIDSBONDI BEACH & MERMAIDSBONDI BEACH & MERMAIDS

HAPPY AUSTRALIA DAY!

Hvor tilfeldig er det ikke at jeg og Andrea var i Australia på selveste nasjonal dagen? Haha, gøøy!  Jeg er som vanlig like frelst av denne byen, wtf hvorfor har ingen fortalt meg om dette stedet? Dere forstår ikke. New York og alle andre steder er null og nada i forhold. Beklager alle NY elskere, men dere hakke peiling på hva dere går glipp av ved å bo der borte (hehe). Så.. Denne dagen ble brukt på stranden!

BIKINI FROM EBAY

// How random is it that Andrea and I were in Australia on the national day? Haha, fun! I am as usual just stunned by this city, wtf why has no one told me about this place? You do not understand. New York and everywhere else is zero and nada compared to this. Sorry all NY lovers, but you hoe idea what you miss by staying there (hehe). So! The day was spent at the beach, it was none other than bondi beach! //

BONDI BEACH & MERMAIDSBONDI BEACH & MERMAIDSBONDI BEACH & MERMAIDS

…BONDI BEACH LOVE

Og jo, Venice beach? Du er dessverre heller ingenting i forhold til dette. OH JESUS CHRIST jeg er så frelst. Anniken Jørgensen som elsker regn, storm og torden elsker en strand. Det er helt insane, dere forstår ikke. Haha. Jeg blir helt gira her jeg ligger. Gira på å fortelle hele verden virken boble som fins ute i dette endeløse havet med frie mennesker. Det er det dette landet her er. Ungt, fresht og en free spirit jeg ikke har sett maken til. Jeg forstår at disse menneskene er stolt av landet sitt, for det har de all grunn til. Jeg har aldri vært borti noe lignende i hele mitt liv.

// And yes, Venice beach? You are unfortunately rather nothing compared to this. OH JESUS CHRIST I am so stunned. Anniken Jørgensen who love rain, storm and thunder love a beach. It’s completely insane, you do not understand. Haha. I am totally excited to tell the whole world this bubble that exists out here in this endless sea of free people. That’s what this country is here. Young, fresh and a free spirit I have not seen before. I understand that these people are proud of their country, for they have a good reason. I’ve never seen anything like this in my entire life //

BONDI BEACH & MERMAIDS

 

26 Responses to BONDI BEACH & MERMAIDS

 1. Ååh, det ser så fantastisk ut! Alltid vært en drøm å dra til Australia og Bondi beach, så heldig du er!

 2. Åå du er så vakker Anniken!! Du har en fantastisk kropp. Har du noen treningstips? Gjerne til hvordan trene rumpe 🙂

 3. åhhh så glad jeg blir av å lese dette! Jeg hadde valget mellom å flytte til USA eller Sydney, og jeg valgte Sydney. Definitivt det beste valget jeg har tatt i hele mitt liv! Kos dere videre i verdens beste by, jeg misunner dere til tusen!

 4. Så gøy å lese dine opplevelser, Anniken 🙂 jeg skal studere engelsk i 11 måneder med EF enten midt i eller etter studiet midt, og vurderer sterkt å ta året i Sydney. Det står mellom San Diego og Sydney, men nå bikker det mer og mer til Sydney.. 🙂 Kos deg, klem!

 5. Blir såå insane glad av å lese dette! Du beskriver alt jeg følte og erfarte da jeg selv var der nede i tre måneder. USA er magisk, Australia er alt og enda mer.. Livet

 6. Er såååå enig! Var i Australia 3 mbd og startet med noen dager i Sydney. Virkelig en helt fantastisk by! Den eneste som slår den må være New Orleans. Men så ligger jo det i USA og ikke fantastiske Australia! Du mååå dra tilbake og oppleve naturreservatene med strender og ville kenguruer der, det finnes ikke noe bedre! Sykt mange utropstegn men det var plutselig nødvendig 🙂

 7. Hei, bodd på Bondi beach i et halvt år og tro meg- hadde flyttet dit om det ikke var på andre siden av jordkloden. MEN må tippse deg om verdens største, beste og deiligste burritos. Du finner de på Beach Burrito. En liten sjappe helt på enden av bondi beach(altså helt til venstre når du står å ser utover stranden fra promenaden. Det er der du spotter the real deal når det kommer til surfer-dudes(for alle single:p ). Og når du først er på burritoen så må du bestillle margarita slushen- AMAZING! Vi dro mye ut på Bondi Hotel (veldig average med biljard og hygge). For de store utesteder, må dere inn i byen (IVY f.eks). Kos deg masse i verdens herligste by!
  Stooor klem fra Moi

 8. Hvor i alle dager er det fantastiske smykket ditt fra? :O
  Det var nydeligm skulle jeg gjerne hatt tak i!
  Nyt dagene i Australia 🙂

 9. hadde jeg vært like heit som deg hadde jeg serr tatt betalt for at folk skulle få se på meg

 10. Sykt fin bikini, elsker fargen!
  Du hadde sett så sykt bra ut hvis du var trent, ser ikke ut som du trener så mye haha

 11. Hvis du likte Bondi bør du glede deg til å besøke Manly! Stikk innom pancakes on the rocks ved Sydney Harbour Bridge soooooo good!

 12. Australia er helt fantastisk! Jeg har allerede bodd her nede i ett år, og skal ikke hjem med det første tenker jeg! Her nede har man jo alt man kan drømme om 🙂

 13. Åhh, du er så fin! Seriøst, ikke gjør noe med kroppen din sånn kirurgisk. Du er veldig naturlig pen, og altså gjør hva du vil med kroppen din for all del, ville bare påpeke at du ser veldig bra ut, og tror mange mener det ser ekstra bra ut fordi du nettopp er naturlig. Du virker mer ekte på en måte. Høres ut som jeg er 12 eller noe haha, og pleier ikke kommenter på blogger, men ville bare si det!

 14. Dere bør dra til Manly Beach!! ta ferje ut dit.. og ta ferje tilbake igjen på kvelden når det er mørkt, seriøst det fineste jeg har sett.

 15. ååh jeg er så enig med deg Anniken! Har bodd i Sydney i snart to år, og bor for tiden nær Palm Beach. Du må ta turen til the northern beaches, bondi kan ikke måle seg i forhold. Kos deg og nyt Sydney for alt det er verdt xx

Leave a reply