Samarbeid med EF // Lokal tid 23.53YELLOW IN SYDNEYYELLOW IN SYDNEY

Gul magetopp fra bikbok
Sorte hæler fra Bianco
Solbriller fra Dior
Jeans fra Levis

YELLOW IN SYDNEY

· IN THE STREETS OF SYDNEY  ·

Inspirert. Det er vel ordet for dagen. Denne byen? Det er noe med denne byen. Jeg har alltid hatt et avstandsforhold til alle byene jeg har vært i, eller alle reisene er vel mer riktig å si. Det har aldri vært noe jeg har sett meg selv i. Men denne byen? Jeg føler meg hjemme. Noe som er helt surrealistisk å si. Jeg blir inspirtert til å skrive, lese, se og smake. Utforske og provosere. Kroppen bobler av følelser, mens hele byen er avslappet. Jeg er avslappet. I et lite sekund følte jeg enorm lykke i det jeg satt på en stol, midt i smørja. Med fugler og trær, mennesker og mat. Vakkert, nesten litt poetisk. Jeg elsket det. Å jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt nettopp dette. Jeg elsker denne byen. Jeg elsker den.

–   –   –

// Inspired. That is the word of the day. This town? There’s something about this city. I have always had a long distance relationship of all the cities I’ve been in, or all journeys could be more appropriate to say. It has never been something I’ve seen myself in. But this town? I feel at home. Which is totally surreal to say. Im inspirted to write, read, see and taste. Explore and provoke. Body bubbles of emotion, while the whole city is relaxed. I am relaxed. For a second I felt tremendous happiness in what I sat on a chair. With birds and trees, people and food. Beautiful, almost a bit poetic. I loved it. Oh I do not know how many times I have said just that today. I love this city. I love it. //

YELLOW IN SYDNEY

18 Responses to YELLOW IN SYDNEY

  1. Australia, spesielt Sydney er en helt unreal plass! Omgivelsene, og alle menneskene er så chill. Savner aussi hver dag </3 Kos deg masse og NYT dagene i australia 🙂

  2. Hei! Jeg ville bare fortelle deg at du er ekstremt vakker, virker som en fantastisk person og at du inspirerer meg med det meste du gjør! Du er mitt forbilde ~ Så lurer jeg på en ting. Du bruker ikke bh, og når du ikke har på deg de fine lace bra’ene dine, har du da noe på deg for å dekke for eksempel stive nipler eller går du bare helt uten?
    Stor klem <3

  3. Fineste deg! Australia in general er magisk, tror også du ville elsket Melbourne. Håper du får et fantastisk opphold! Anbefaler Bondi to Bronti walk og Gertruds cafe på Bondi. Stor klem

  4. Åh, dette vekker savnfølelsen helt ekstremt kjenner jeg! Bodde i Sydney i skoleåret 14/15 og merker at jeg savner byen helt ekstremt, skulle gjort alt for å stå i dine sko akkurat nå 🙂 Det hadde virkelig vært helt supert hvis både du og Andrea kunne skrive navn på de stedene dere besøker og hvor dere bor osv, så de av oss som kjenner byen kan følge med ekstra godt og lettere kjenne igjen stedene dere er. Det hadde hvertfall gledet en jente med hjemlengsel veldig 🙂 Kos dere i byen, og nyt hvert eneste sekund!

  5. Utrolig fine bilder! lurte på hvilket kamera og hvilken linse du bruker, og hvordan du redigerer bildene dine?

Leave a reply