Oppskriften er fra matprat, hvor jeg henger hele tiden forsåvidt hehe. Dette brødet var jeg egentlig ganske skeptisk til i og med at det er så innmari mye nøtter. Jeg er ikke glad i knekkebrød og har en forskjærlighet for skikkelig brød med skorpe, men dette er faktisk overraskende greit! Tror heller tingen her er å kjære de i tynne nok skiver! Super enkelt og lage – samt du trenger ikke kutte nøttene på forhånd!
// This bread I was actually quite skeptical of because there is so much different nuts in it. I do not like crispbread and have a big love for proper bread with crust, but this is actually surprisingly good! I rather think the thing here is thin slices! Super easy to make – and you do not have to cut the nuts in advance!
RECIPE:
100g hasselnøtter / hazelnuts 100g valnøttkjerner / walnuts 100g mandler / almonds 100g pistasjnøtter / pistachios 100g solsikkekjerner / sunflower seeds 100g gresskarkjerner / pumpkin seeds 100g linfrø / linseeds 100g sesamfrø / sesame seeds 100g havregryn / oatmeal 7 stk egg / 7 eggs 1dl olivenolje / 1dl olive oil 2 ts salt / 2 teaspoons with salt
Bland alle nøttene sammen i en bolle, mens du pisker egg, olje og salt i en annen! Hell blandingen over nøttene, rør godt og legg det i en brødform (med bakepapir i bånd). Sett brødet i for varmet ovn på 175 grader i ca 50 min! La det avkjøle helt før du skjærer! Jeg fryste alle skivene med engang og de tiner superfort på morningen!
// Mix all the nuts together in a bowl, while you take eggs, oil and salt in another bowl! Pour the mixture over the nuts, stir well and place in a loaf pan (with baking paper). Put the bread in a preheated oven at 175 celsius degrees for about 50 minutes! Let it cool completely before cutting! I froze all the slices at once!
nøtteallergien min liker ikke dette brødet tror jeg