reklamelenker

Så, jeg bruker mange forskjellige produkter til håret mitt og i det siste har jeg brukt mye fra hairlust! Samt bruker jeg også fortsatt «love beauty and planet» produktene mine. Men er det noe jeg har prøvd på i det siste, så er det å ta vare på håret helt inn til rota. Så jeg fikk anbefalt alle disse produktene av dere på Instagram, og jeg har nå testet det så ut at alt omtrent er tomt! Shampooen og balsamen fra Joico som heter K-pak har virkelig gjort forskjell på håret mitt, og jeg føler virkelig det fungerer. Men når jeg skal en tur ut på byen bruker jeg noe annet, da håret blir ganske tungt da det gir mye fukt. Men jeg bruker de ALLTID hvis jeg er hjemme, eller skal bruke hårmasker på søndager! Dette er ikke reklame btw, selvom ikke det burde ha noe å si på mine plattformer.

// So, I use many different products for my hair and lately I have used a lot from hairlust! And I also still use my «love beauty and planet» products. But if there is one thing I have tried lately, it is to take care of the hair all the way to the root. So I got all these products recommended by you on Instagram, and I have now tested it so that almost everything is empty! The shampoo and conditioner from Joico called K-pak has really made a difference to my hair, and I really feel it works. This is not an ad btw, it shouldnt matter anyway. But when I go for a walk in the city, I use something else, as the hair becomes quite heavy as it gives a lot of moisture. But I ALWAYS use them if I’m at home, or should wear hair masks on Sundays!

K-pak shampoo: HERE / K-pak conditioner: HERE

Same story! Håret blir fort veldig fed-up hvis man bruker de samme hårmaskene om og om igjen, så jeg bytter spesielt på disse to! Den ene er for super masse fukt, den andre for mer dyptrengende pleie. Prøver å ta hårmaske faktisk hver eneste søndag! Samt har jeg alltid brukt Mason pearson hårbørsten min som jeg sikkert kommer til å ha i hundre år. Jeg er en sucker for god kvalitet.

// Same story! The hair quickly becomes very fed-up if you use the same hair masks over and over again, so I switch between these two in particular! One is for super lots of moisture, the other for more in-depth care. Trying to actually take a hair mask every single Sunday! Also, I have always used my Mason pearson hairbrush which I will probably have for a hundred years. I’m a sucker for good quality.

Mason Pearson: HERE / K-pak hydrator: HERE / K-pak restore: HERE 

Håroljer!! Faktisk aldri brukt så mye oljer før dette, men dette var de to dere anbefalte mest på Instagram, så jeg kjøpte begge! Jeg bruker luxe oil rett etter dusjen siden jeg føler den blir litt tung på tørt hår. Så bruker jeg shu uemura på tørt hår når det er frisete eller når jeg sover med flette! Lifechanging!!

// Hair oils !! In fact, never used so much oils before this, but these were the two of you most recommended on Instagram, so I bought both! I use luxe oil right after the shower since I feel it gets a little heavy on dry hair. Then I use shu uemura on dry hair when it is frizzy or when I sleep with braid! Lifechanging !!

Luxe oil: HERE / Shu uemura: HERE

Last but not least, her er to masker til jeg liker godt! Sun care er for solskadet hår, og perfekt nå i sommer. Samt damage remedy går i det samme som de andre, pleie, pleie, pleie!

// Last but not least, here are two more masks I like! Sun care is for sun-damaged hair, and perfect this summer. As well as damage remedy goes in with the others, care, care, care!

Aveda sun care: HERE / Damage remedy: HERE

 

One Response to MY DEEP HAIRCARE ROUTINE

Leave a reply