5 Responses to BREAKFAST HEAVEN

  1. Jeg er ei 22 år gammel student som studerer fornybar energi på Norges miljø og biovitenskapelige universitet. Jeg jobbet som frivillig under årets Zerokonferanse (nord-europas største klimakonferanse) og ble veldig inspirert. Jeg synes det er veldig viktig å opplyse og engasjere den «yngre generasjonen», og ja, vi er en av de, om alt fra klimaendringer, global oppvarming, ting vi kan bidra til et mer miljøvennlig levemåte og ikke minst, det jeg interesserer meg mest for, grønne og fornybare tenologier.

    Jeg starte for noen dager siden en instagramside, kalt @2_grader hvor jeg deler nyheter og annet fra diverse talspersoner og nettsider, nettopp for å nå ut til flere, til og med de som egentlig ikke bryr seg.

    Mitt spørsmål er noe jeg aldri trodde jeg skulle spørre, men er det en mulighet om du vil gi siden en liten shoutout slik at flere følger siden min? Du klarer å nå ut til så mange flere enn meg, og hadde satt stor pris på om du vil hjelpe meg litt.

  2. Forresten vil bare si at du ser SÅ bra ut naturlig! Min perosnlige mening er at du ser så mye bedre ut naturlig enn med falske vipper, negler og hår. YOU GO GIRL <3

  3. Hei, Jeg måtte bare si at i det intervjuet med vg som ligger på Snapchat vedr naturlighet, gjør du en fantastisk god figur. Det er det beste intervjuet jeg har sett av deg noen gang. Heia deg, Anniken! Og heia det naturlige 🙂

Leave a reply