– FIRST HOTEL KONG FREDERIK –

Wihu! Jeg og Anders er i København! Aner ikke hvor lenge jeg har gledet meg til denne reisen, og kanskje litt for mye. Vi landet rundt 10:00 i dag, selvom jeg brukte nesten en time på flyplassen i Danmark for å titte på fine ting, haha. Et under at bagasjen fortsatt var der i det vi kom oss ut, klarte ikke holde fingrene unna fatet, og julegaver er noe som allerede sitter i hodet på meg. Uansett kom vi oss frem til verdens hyggeligste hotel midt i kjernen av København! Det er virkelig korte avstander til alt, og vi leide oss en sykkel med engang. Selvom det var kaldt har solen skint i København i dag, og herregud for en vakker by det er. Ellers anbefaler jeg virkelig dette hotellet! Nydelig service, upåklagelige rom og nydelig utsikt. Er så glad for at vi fant noe rimelig og fint etter noe som føles ut som årevis med titting på nett, byen har ikke akkurat manko på hoteller. I morgen skal Anders på en shoot med Zalando, og jeg tenker å komme i gang med boken min igjen. Drukner litt i arbeid om dagen kjenner jeg, og pulsen var høy i sted da jeg hadde 11 ubesvarte mailer. Haha, gud jeg vet ikke hva ferie er lenger, men jeg skal virkelig prøve å nyte denne turen. Både for min og Anders sin skyld, han er kanskje flink til å roe meg ned, men jeg vet jeg stresser han når jeg først drar i gang.
Sliter med å ta en ting om gangen, jeg skal gjerne tenke meg frem til alt jeg skal før sommerferien, og det er NO KIDDING.

Hotellet vi bor på kan dere finne: HER (btw, de har gratis minibar!)

Nå skal jeg svare på litt mails, før vi drar ut for å spise! Snakkes snart

8 Responses to VI ER I KØBENHAVN!

 1. Et lite Købentips til dere fra en som nylig har flyttet hit: spis lunsj på Rizraz! Vegansk buffet med så mye du kan spise for kun 89dk! Verdens beste falaffel finner du der:D Ligger kjempesentralt i indre by i København.
  Ellers vil jeg også anbefale pizza på Mother i Kødbyen (verdens beste pizza og utrolig hyggelig atmosfære), og burger på Kalaset! På sistnevnte har de vegetarburger som er kjempegod, men ovnsstekte potetbåter med chilimayo.
  Vil også anbefale deg en tur i botanisk have og dra til Christiania for å titte hvis dere har tid, det er virkelig en opplevelse i seg selv.
  Kos dere masse i København!

 2. København er den beste byen. Jeg har nå bodd her i over et år, og kunne ikke vært mer fornøyd. Atmosfæren her er bare så avslappende og fantastisk. Om du ikke har vært på Papirøen før, så anbefaler jeg virkelig å dra dit å spise! Nyt turen 🙂

 3. Ååh, København er fantastisk! Og menneskene er så hyggelige! Jeg lengter så tilbake når jeg ser på disse bildene

 4. Jeg har også bodd her i snart tre år og er helt forelsket i byen! Anbefaler Papirøen som Frida sier – men også Søerne og Frederiksberg have (gåtur), Pixie på Østerbro eller Condesa (for drinker/mat) + Østerbrogade for shopping og the Living Room (Studiestræde, Indre by) for cafe :))

 5. Jeg elsker København, en av mine desidert favorittbyer! Alt er virkelig helt fantastisk – byen, arkitekturen, menneskene, stemningen, utvalget – e.v.e.r.y.t.h.i.n.g! Kos dere i en av verdens koseliste byer!<3

Leave a reply