reklame – sponset antrekk

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for kashmir, og Wildwool har vært en favoritt opp igjennom årene. Jeg er så glad i dette merket, at jeg vet nesten ikke helt hvordan jeg skal forklare det til dere. Det hele startet med at jeg så en venninne med en høyhalset genser på en café, og jeg bare måtte ha den. Deretter skaffet meg meg to høyhalser, en tykkere og en litt tynnere. Deretter et par kosebukser. Eh, jeg har brukt disse plaggene ihjel, og siden det er gode materialer så varer de lenge, og du kan ha de i skapet i årevis med god samvittighet. Det er virkelig noe med det å investere i gode plagg, så har du de! I stede for at man bytter ut hele tiden. Det er ikke akkurat godt for lommeboken eller miljøet.

// I’ve always had a big love for cashmere, and Wildwool has been a favorite over the years. I am so fond of this brand, that I almost don’t know how to explain it to you. It all started when I saw a my good friend with a turtleneck sweater at a café, and I just had to have it. Then I got two! Then a pair of cozy pants. I’ve used these garments every single week, and since they’re good materials, they last a long time, and you can have them in the closet for years with a good conscience. There is really something about investing in good garments, so you have them for years! Instead of being replaced all the time. It’s not exactly good for your wallet or the environment.

Så denne gangen har jeg skaffet meg en ny kosebukse, men med sleng! Og hettegenseren deres. La oss bare si at jeg har bodd i det siden. Dette, og en kåpe over, så føler jeg meg så fin. Ikke slaskete, og gleder meg til jeg skal fly neste gang! Da skal dette på <3 Psst, de har butikk i Oslo!

// So this time I got myself some new cozy pants and also their hoodie. Let’s just say I’ve lived in it ever since. This, and a big coat I feel so comfortable <3

Hoodie (small): HERE / Pants (small) : HERE
From before I have this: Turtleneck: HERE, sweater: HERE, pants: HERE

6 Responses to CASHMERE LOVER

  1. Hei – så fine klær, takk for tips ♡
    Elsker kashmir – så deilig å ha på seg
    Lurte også på om du vet hvor den
    benken og speilet er fra?
    – eller hvor jeg kan sjekke det ut?

Leave a reply