//Inneholder annonselenkerCASHMERE SWEATERCASHMERE SWEATERCASHMERE SWEATERCASHMERE SWEATERCASHMERE SWEATER

SOLNEDGANG

Genser: Zara / Bukse: HER / Veske: Mulberry

Åhh, vakre vakre New York. Jeg kommer til å savne deg sårt. Mine siste dager blir brukt sammen med gode venner, masse god mat og vin. Jeg prøver å nyte de siste dagene så mye jeg bare klarer. Selv om jeg er en smule utslitt etter 3 måneder med reising rundt om, kommer kanskje den største reisen snart. I can do this! Jeg er så takknemlig for alle dere som har fulgt reisen min i USA og alt den har gjort med meg som person. Jeg skal såklart ikke plapre alt for mye om dette enda. USA fortjener et godt og varmt avslutnings innlegg dagen jeg reiser. Jeg har brukt så innmari mange dager i Soho i det siste, nettopp fordi dette er mitt favoritt sted i New York. Rett og slett et helt fantastisk sted med flotte resturanter og vakre butikker. Varme mennesker og rolige gater. Frida og Lasse har virkelig plassert seg på et flott sted! I love it! 

PS! Akkurat nå har EF Språkkurs et tilbud hvor du kan reise sammen med en du er glad i og få opptil 5000 kr i rabatt.
Sikre deg en plass før 27. november du også
 HER!

// Oh, beautiful New York. I will miss you so much. My final days are spent with good friends, lots of good food and wine. I try to enjoy the last few days so much I can. Although I’m a bit exhausted after 3 months of traveling around… I can do this! I am so grateful for all of you who have followed my journey in the United States and all it has done to me as a person. USA deserves a good, warm goodbye post//

-A9

12 Responses to CASHMERE SWEATER

 1. Hvert gøy å følge med deg i NY og LA Anniken ❤️
  Nå venter Kambotsja på deg ! Lykke til ❤️
  Pass opp for en viss kleskjede, de kan være hevnlystne . Godt du tør å fortelle de store at man ikke finner seg i at mennesker jobber for under levelig lønn !! Stå på , de har råd til å betale .
  Kanskje andre kleskjeder følger etter om det blir forandringer . Det er jo mange å ta av .
  Vi er redde for deg men veldig stolte !! God Tur ❤️
  Vi gleder oss til du kommer hjem til jul ?

 2. Jeg blir bare mer og mer sugen på å dra til New York nå! Jeg skal jo flytte dit etter nyttår, men gud jeg skulle ønske tiden gikk litt fortere, hahah! God tur til Kambodsja! 🙂

 3. Hvilken størrelse har du i genseren?:) Den er så innmari fin, men er utrolig usikker på hvilken størrelse jeg må ha..

Leave a reply