Blomkål er morro! Sa jeg akkurat det? Ja, tydeligvis. Jeg har fått helt dilla på blomkål i det siste, noe som både er sunt og veldig godt! Blomkål kan brukes på så mange forskjellige måter, og i går måtte jeg prøve blomkålris. Kanskje det enkleste jeg har laget noensinne, og det er godt ved siden av kjøtt, fisk, gryteretter eller som en siderett!

// Cauliflower is fun! Did I just say that? Yes, obviously. I’ve been having a craving for cauliflower lately, which is both healthy and very tasty Cauliflower can be used in so many different ways, and yesterday I had to try cauliflower rice. Perhaps the simplest dish I’ve ever made, and it’s good next to meat, fish, stews or as a side dish!

R E C I P E:

Rasp en blomkål i en bolle, og bland det sammen med raspet hvitløk (jeg bruker 1 fedd), 
skvis inn litt sitron og stek det i en panne med smør! 

//grated cauliflower and mix it with grated garlic and a squeeze of lemon.
 Then fry the mixture in a frying pan with vegan butter!

One Response to CAULIFLOWER RICE

Leave a reply