Sååå… jeg har vært litt desorientert i det siste og det har ikke vært bare bare å koble seg ut fra feriemodus. Noe som forhåpentligvis de fleste føler på. Er det bare jeg som synes høsten kom ganske raskt rundt svingen i 240km/t? Vel, det var som å gå på en glassvegg for min del. Jeg er EKSTREMT trøtt om dagen og prøver å få tilbake en normal rytme. Jeg våkner etter 8-9 timer med søvn og holder på å svime av når jeg står opp. Vet ikke om det beste er å ta en god gammeldags døgning, eller prøve å stå opp enda tidligere.. Jeg vet hvertfall at jeg vil tilbake til bloggen, og youtube, og Instagram og få litt fart i ræva igjen! Leter forresten ganske «desperat» etter en intern, så hola at me!

// Sooo … I’ve been a little disoriented lately and it’s not easy to disconnect from my holiday mode. Something that hopefully most people feel. Is it just me who thinks autumn came pretty quickly? Well, it was like walking on a glass wall, like.. wake up!  I am EXTREMELY tired during the day and try to get back to a normal rhythm. I wake up after 8-9 hours of sleep and start to faint when I get up. Do not know if the best thing is to take a good old-fashioned stay awake the entire night, or try to get up even earlier .. I know at least that I want to return to the blog, and youtube, and Instagram and get my tired ass going again. By the way, looking quite «desperate» for an intern, so hola that me!

dressing gown: HERE / Bed sheets: HERE (both 100% silk)

7 Responses to GOOD MORNING MONDAY!

Leave a reply