1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE / 10. HERE

GIVE YOURSELF A TREAT

Etter noen late dager på fjellet kom jeg på hvor lenge siden det er siden jeg kjøpte noe deilig hjemmeklær til meg selv. En god silkepysj, med et par tøfler eller en stor oversized svart t shirt! Samt er nummer 9 en av mine favoritt ansiktsmasker! Kjøpte faktisk akkurat ny da min var tom. Suuper god på litt uren hud! Noen som har prøvd Byredo lysene forresten? Valgte å bestille to forskjellige dufter hjem!

// After a few lazy days in the mountains, I realized how long it has been since I bought some lovely loungewear for myself. A good silk pysjamas, with a pair of slippers or a large oversized black t shirt! And number 9 is one of my favorite face masks! Actually just bought new when mine was empty. Suuper nice on slightly impure skin! Anyone tried the Byredo candles by the way? I just ordered two different scents!

Leave a reply