annonse

VERDENS FINESTE LILLE LEILIGHET

Jeg selger med tungt hjerte den fine leiligheten min, og det er også derfor jeg har vært litt borte fra bloggen i det siste. Ikke bare har jeg vært syk, men jeg har også kjøpt meg ny leilighet og gjort min egen klar for salg. Veldig skummelt, veldig nytt og veldig spennende. Jeg har trivdes så mye i denne leiligheten at jeg trodde helt oppriktig at det var her jeg skulle bli, i mange mange år til. Men et nytt forhold krever også nye tider, så her er nå denne lille perlen til salgs.

Finn annonsen finner dere – HER

SELGE SELV?

Jeg må også bare fortelle dere at jeg har valgt å selge selv! På en måte.. rett før jeg bestemte meg for å selge leiligheten min ble jeg informert om Propr.no som er en tjeneste som skal utfordre de ekstremt dyre prisene til en megler, og jeg ble raskt veldig engasjert i hele opplegget. Hehe, ikke bare liker jeg smarte løsninger, men effektive og når jeg hørte at alt skjedde over nett? – enda bedre. Jeg hørte om Propr selv av kjæresten som brukte propr til å gjøre det seriøse arbeidet med kontrakt når han solgte leilighet! Hadde faktisk ikke hørt om de før, så det har kanskje ikke du heller! Uansett, deilig med andre alternativ til svindyre meglere!

Du kan lese mer om Propr – HER

Leave a reply