LAST NIGHTS OUTFIT

Dress & shoes: YSL 
Bag: LOEWE
Jewelry: ENGLUND1917 (annonse)

Skulle ønske jeg tok en haug mer bilder, men sånn ble det ikke. I går var det Costume Awards her i Oslo, og jeg var så heldig (fordi dere er så snille med meg) å ta med meg «årets stilikon» prisen hjem! iiiik, tror nesten ikke på det i dag heller!! Haha, for det var nettopp det som skjedde, at jeg ikke trodde på de når det ble ropt opp navnet «annijor» og jeg som klarer å gå opp på scenen og si «hva var det jeg vant sa du?» haha. No class on this one. Jeg sto faktisk inne og drakk en cocktail med Theo når alt dette skjedde, fordi det var så veldig kaldt der ute (og fordi jeg åpenbart ikke trodde jeg kom til å vinne), så jeg fikk ikke med meg noe som ble sagt på forhånd av denne prisen heller. I wish I did, men, tuuusen tusen takk. Dere er de fineste menneskene jeg vet om, og det er jo dere jeg skal takke. For det er tross alt dere som har stemt på meg. TUSEN takk <3

//I wish I had taken a bunch more pictures, but it didn’t turn out that way. Yesterday was Costume Awards here in Oslo, and I was lucky enough (because you guys are so kind to me) to take home the «style icon of the year» award! iiiik, hardly believe it today either!! Haha, because that’s exactly what happened, that I didn’t believe them when the name «annijor» was called out and I managed to go up on stage and say «what did I win, you say?» lol. No class on this one. I was actually standing inside having a cocktail with Theo when all this happened, because it was so very cold out there (and because I obviously didn’t think I was going to win), so I didn’t catch anything that was said beforehand either. I wish I did, but thank you so much. You are the nicest people I know, and it is you I have to thank. After all, you are the ones who voted for me. Thank you very much <3

2 Responses to COSTUME AWARDS 2023

Leave a reply