FULL YVES SAINT LAURENT

So far so good, eller hva nå man sier. Jeg blogger fortsatt, neeesten hver dag. Helst hver dag, og det er så godt å være tilbake, det gjør meg oppriktig glad å bruke flere timer her å skrive til dere. Anyway, i kveld er det Costume awards på Ekebergresturanten i Oslo og selvom jeg ikke forventer en pris, er det veldig gøy å kunne pynte seg på en helt vanlig hverdag. Ikke bare pynte seg, men full on glam! Jeg skal til frisøren om et par timer, før jeg skal videre til sminke. Slike dager som dette er alltid litt halv stressende, ikke fordi det er noe skummelt, men mer fordi man aldri helt vet hvordan man kommer til å se ut. Haha, alle har sikkert et bilde i hodet sitt om kjolen, håret, dagen, folket og ikke minst sminken. Man kan jo be på sine knær om at man har en god … vel, ansikts dag? Jeg er bare glad det ikke regner akkurat nå, og at Theo skal være med på rød løper så jeg har noen å lene meg på. Ingenting er som å ha kjæreste på rød løper, det føles ut som det tryggeste og beste akkurat der og da. Men, kjolen herregud. Jeg kjøpte faktisk denne kjolen for flere år siden!! Midt i hele blødningsfasen min var jeg og Theo i Paris en tur på jobb, og etter sikkert to flaske vin ramlet jeg inn på YSL og kjøpte den altfor dyre kjolen jeg ikke turte å kjøpe når jeg var innom edru haha. Utrolig hvordan prislappen bare blir mindre når man er full? Så kom jeg hjem og følte meg mer dritt enn noensinne, og lå paddeflat sjuk i 1,5 år, MEN kjolen ble aldri brukt og jeg har ventet på den rette anledningen, som ble i dag. Gleder meg til å vise dere den, for den er faktisk helt fantastisk,
og kanskje verdt hver eneste krone.. <3

// So far so good, or whatever they say. I still blog, almost every day. Preferably every day, and it’s so good to be back, it makes me genuinely happy to spend several hours here writing to you. Anyway, tonight are the Costume awards in Oslo and although I don’t expect an award, it’s really fun to be able to dress up on a Monday. Not just dressing up, but full on glam! I’m going to the hairdresser’s in a couple of hours, before I go on to do the make-up. Days like this are always a little bit stressful, not because it’s anything scary, but more because you never quite know what you’re going to look like. Haha, everyone probably has a picture in their head of the dress, the hair, the day, the people and not least the make-up. You can pray on your knees that you have a good … well, «face» day? I’m just glad it’s not raining right now, and that Theo will be on the red carpet so I have someone to lean on. There’s nothing like having a boyfriend on the red carpet, it feels like the safest and best thing there and then. But, oh my god, the dress. I actually bought this dress several years ago!! In the middle of my entire bleeding phase, Theo and I were in Paris for a trip to work, and after probably two bottles of wine I stumbled into YSL and bought the far too expensive dress I didn’t dare to buy when I was sober haha. Amazing how the price tag only gets cheaper when you’re drunk? Then I came home and felt worse than ever, and lay sick for 1.5 years, BUT the dress was never worn and I’ve been waiting for the right opportunity, which was today. I can’t wait to show it to you, because it’s actually fantastic, and maybe worth every penny.. <3

Dress: Sold out / Shoes: HERE

Leave a reply