<3

Etter et helt år med ingen ordentlig ferie fra blogg og andre medier sier jeg takk for meg! Jeg skal ta meg en liten velfortjent ferie til litt over nyttår. Jeg trenger å få tilbake litt inspirasjon, litt energi og ikke minst egenskapene til å skrive. Det er så mye jeg vil si om dagen som bare stopper opp i en stor klump i halsen, samtidig som hendene ikke følger tastaturet. Jeg skal bruke litt tid på familie, venner og ikke minst Anders når vi ses igjen etter jul. Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake og jeg vet jeg ikke kommer til å klare å holde fingrene fra fatet med alle sosiale medier, men dette er nok. Jeg har lovt meg selv i så utrolig lang tid at jeg må ta meg litt tid til meg selv, jeg bruker enormt mye tid på bloggen og ikke minst andre sosiale medier. Jeg liker å gjøre ting pent, riktig og få ut alt jeg har av kreativitet. Nå har det vært litt på bånn og deeeeet beklager jeg for. Det er ikke bare bare å fortelle om hver eneste dag i ens liv. Tenk at jeg også har spilt inn en 2 hele sesonger av Bloggerne på dette året + at jeg skriver bok og driver med kleskolleksjonen min. Haha, samtidig har dette året gått så fort, altså.. hva  f a e n  skjedde dette året? Jeg forstår ikke, jeg klarer ikke fatte og begripe. Det er som om noen har spolt ting frem i tid og jeg sitter tilbake å ser på de samme juleprogrammene som i fjor. Som om det var i går, det er da ting blir surrealistisk. HAHA jeg skravler om alt og ingenting. Har en skikkelig trang til å bare «nneeeeiii doooon´t dooo this». Er det mulig. GOD JUL ALLE SAMMEN <3

Husk å gi meg en stemme til vixen (nederst på siden) om dere vil --> HER

23 Responses to DA TAKKER JEG FOR MEG!

 1. Kommenteree veldig sjeldent, men syns virkelig du fortjener en god jul sammen med dine og godt nyttår. Gleder meg til du kommer tilbake. Det er viktig å kjenne seg selv godt nok til å ta pauser. Klem

 2. God jul, fineste du! Viktig å senke skuldrene, og nå har du en perfekt «unnskyldning» <3 Gleder meg allerede til neste blogginnlegg!

 3. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men ville bare si at du virkelig fortjener en pause du også. Det er viktig å huske på at du jobber absolutt like hardt og mye (kanskje mer) enn vanlige personer. Blogging er en fulltidsjobb, som man aldri får pause fra, men selvfølgelig må du kose deg masse og bare nyte følelsen av å være for en stund. Ønsker deg en strålende god jul, og gleder meg masse til å høre fra deg igjen 🙂

 4. Takk for en herlig blogg. Jeg følger egentlig ikke med på slikt, det er mye overfladisk pjatt som spys ut… takk for blogg med dybde, ektehet og nærhet ! fortsett med å være deg, digger deg:)

 5. Okey, sorry. Jeg liker deg, men det du nettopp la ut på story ang. melk fra ku er bare bullshit. Hvilken kilde har du? I gamledager ble ikke melk behandlet for at vi mennesker skulle drikke den, og det med katter.. katter skal ikke ha melk i det hele tatt fordi de blir dårlige av det. De skal ha morsmelk fra kattemoren, etter det skal de drikke vann. Vil man gi de melk likevel MÅ man blande det ut med vann, hvis ikke blir de dårlige og får ondt i magen (det kan de også bli, selv om man blander det ut med vann). Jeg skjønner at du vil få folk til å bli veganere, men det der var bare ren propaganda.

 6. Hei! Jeg beundrer deg stort for å ta steget til å bli vegetarianer (så og si). Jeg vil bare håpe at du tar steget videre til å kutte ut egg og melk i tillegg. Kutter man ut kjøtt uten å erstatte det med å spise mer melk, egg og andre animalske produkter er det selvfølgelig bare bra! Men hvis ikke er det ingen poeng, og det skader like mye. For eksempel hvis man kutter ut kjøtt, men spiser noen egg i steden for er det like skadelig. Du skjønner regla. Men det ser ut som om du bytter ut melk også, og det er kjempe bra. Du gjør noe utrolig bra for miljøet, dyrene og selvfølgelig din egen helse. Og du har en stor påvirkningskraft i positiv retning bare av å fortelle om at du selv kutter disse produktene. Det tar nok tid å endre en så stor menneskevane som å spise animalske produkter, og tankesettet i befolkningen er vanskelig å endre. Men med små steg vi alle tar så kommer vi oss dit til slutt. Håper på å se utviklingen av en ny verden i tiden framover. Stor fan av deg! 🙂

 7. Kan du skrive et innlegg ang. hva du mente på gårsdagens story? Kuer er ikke «kunstige gravide» for å produsere melk såvidt jeg vet, og melk kan drikkes rett fra kua, men har kort holdbarhet. Sier meg enig i at det er sjukt sært at vi mennesker, som eneste art på kloden, faktisk drikker et annets dyr sin melk, men det du la ut i går er jeg ganske sikker på at var feilinformasjon…

  • Men vi er jo ikke eneste art på kloden som drikker et annets dyr melk, haha, hvor er det folk tar ting fra? Bare finner på noe også sier vi det videre til tusenvis av mennesker?? Altså alle slags dyr som ikke har en mamma, kan faktisk oppfostres av ett helt annet dyr og drikker melken deres.. Skjønner at man skal lage ett poeng ut av ting, men er jo så mye rart som folk får seg til og si atte hjælp..

   • Det du sier stemmer helt. Mange filmer og bevis på at feks aper melker løver, katter melker hundevalper osvosv. Kunne kommet med utallelige andre eksempler. Problemet med veganisme er at det ikke er noe biologisk, eller vitenskapelig bevis i det de sier. Vi ER ment å spise dyr så enkelt er det bare, alle de essensielle næringsstoffene som bare animalske produkter er kilder til er de sterkeste biologiske bevisene vi har (B12, omega 3, jod) for å nevne noen. Vegansime spiller på løgner, faktafeil og lite vitenskap. Det eneste virkemiddelet dem kan bruke er frykt og løgner. Jeg respekterer at folk sopiser vegansk av etiske og moralske grunner. Men biologisk tar veganere helt fullstendig feil. Veldig typisk uutdannede mennekser og se en netflix dokumentar og tro at det er fakta det de ser. ALLE kan lage en dokumentar, dokumantar et ikke et faktastempel.

 8. Og hvilken kilde har du over her, for å si at infoen Anniken kom med på Snapchat vedr. kumelk, er bullshit som du så fint sier? Regner med du har gått i dybden av temaet selv, ettersom at du kan avkrefte dette. Veldig merkelig å ha en så snever holdning til det, OM du har studert det. Forskere over hele verden har studert dette i årevis, men det har kanskje du også? Man bør i aller høyeste grad ha info om begge sider ved en sak for å uttale seg så bastant som du gjør her, ved å forsøke å diskreditere hva Anniken formidler. Noen få (av veldig mange) grunner til at kumelk ikke burde konsumeres av mennesker; det drenerer faktisk kalsium ut fra våre bein og ikke motsatt, som vi blir lært. Norge er det landet som drikker mest melk, og har også ifølge statistikker aller flest tilfeller av benskjørhet, av alle land i verden.
  Proteinene i melken som er skapt for å bygge en helt annen konstruksjon enn menneskekroppen, forstyrrer pH-verdien i kroppen vår, med sitt høye innhold av syre. En kropp i dårlig pH»balanse» er langt mer utsatt hva gjelder sykdom etc. enn hos en kropp hvor pH-verdien er optimal. Kun plantefett er optimalt for mennesket, og det er også bevist av årevis med forskning, så det er bare å gjøre et dypdykk. Det burde du.
  Og til du som sa at ikke kyr blir kunstig inseminert for å produsere melk; har du noensinne vært i et fjøs, eller snakket med en bonde? For det er jo det eneste som sørger for at kua produserer melk hele året, det. Hjølp.
  Skremmende å se hvor lite informert dere er, når dere skal uttale dere om såpass alvorlige ting. Men konformitetshjernen fungerer jo slik; info fra en eller flere autoriteter absorberes som en automatisk sannhet, og vi stiller svært få spørsmål om ting vi har blitt lært fra barnestadiet av. 8/10 voksne mennesker tørr ikke å si/ha sin egen mening, og stoler blindt på autoriteter/systemet. Men husk bare på at stort sett alt dreier seg om penger, og kjøtt/melkeindustrien står for hårreisende store deler av verdens økonomi, og så mye som 48% av verdensøkonomien er avhengig av medisinindustrien. Det vil si at dette systemet krever et sykt folk i hopetall, så hvorfor i alle dager skal vi bli lært at eksempelvis melk og kjøtt, er dårlig for oss? Gjerne kom med dine synspunkt her, for en sunn debatt kan øke den kollektive bevisstheten, og er det noe denne verden sårt trenger; er det nettopp at folket tar eget ansvar og holder seg selv opplyst. Kunnskap er det mektigste våpen vi kan være i besittelse av.

 9. Hey. Du fortjener virkelig en ferie. Og Jeg håper at når enn du kommer tilbake, at du lager en video om bøker igjen. Den var så nydelig.

 10. Hvor er i h er du vakre!? Vi savner deg så så mye <3 håper du har det bra, og at det kommer flere innlegg snart!

Leave a reply