...

Jeg vet, grusomt mye dyre greier. Men sant skal sies at det å sette sammen en ønskeliste var verre enn noengang.. Jeg har alt jeg trenger og det er kanskje litt klisje å si, men jeg liker mest å gi enn å få i julen. Det at jeg har muligheten til å gi litt finere gaver enn året før gir meg så mye glede. Er det noe jeg virkelig har lyst på kjøper jeg det som regel tilslutt selv. Jeg gleder meg egentlig mest til januar salget, slik at jeg kan sitte på alle mine favoritt sider å klikke masse fint hjem! Fra familie og venner ønsker jeg meg egentlig ikke noe annet enn fine julekort, aka love letters som jeg kaller de. Mamma og pappa hadde tydeligvis søkt land og strand rundt for å finne meningen av dette. Haha, de trodde det var slikt man fikk av kjendiser for å gi det videre til noen man er glad i, HAHA er det mulig. Vel, det var ikke så mye mer komplisert enn fine kort. Men kunne jeg drømme skal jeg love dere at ønskene over her er ting jeg har siklet litt etter i lang tid. Dior skoene ønsket jeg meg også i fjor, og vesken fra Alexander Wang ønsker jeg meg brukt. Jeg synes vesker er så mye finere når de er litt slitte og myke. Mitt aller høyeste ønske er Gucci solbrillene!!! Me want! Men, jeg er egentlig sykt nysgjerrig på hva dere ønsker dere til jul? Jeg ønsker meg også blant annet reinsdyrskinn fra KID, men turte ikke ta det med på listen i frykt for at noen skulle reagere, haha teit. Appropo KID, de har så utrolig mye fint om dagen? Jeg har lyst på hele kjøkken avdelingen!!

6 Responses to MIN ØNSKELISTE TIL JUL

  1. Jeg har ønsket meg mest penger i år fordi jeg skal på en reise neste sommer, som koster! Har ikke ønsket meg noe spesielt da jeg føler jeg har det meste jeg trenger 🙂 Kom selvfølgelig på en del ting jeg ønsker meg nå like før julaften, men tenker å skrive det ned, slik at jeg evt. kan ønske meg det senere eller kjøpe det selv. Uansett ingenting av det som haster, og jeg klarer meg jo helt fint uten det haha!

  2. Jeg pleier alltid å spare på ting jeg kan ønske meg til jul som er i en fin prisklasse!! Faktisk er det veldig lurt for man prøver jo fort å leve litt mer minimalistisk så da er det fint å få ting man trenger! Som ullstilongs eller en melkesteamer! Eller en bok, eller fine matprodukter man ikke tar seg råd til som en 200kr olivenolje! Hvis man har lyst på en termokopp som ikke lekker, skriv det ned og ønsk deg til jul! Så sparer du penger på ikke å kjøpe selv og du får noe du trenger og har lyst på! Kjedelig å skrive blogginnlegg om da, men er veldig bra å få fra tanter og onkler ogsånn som kanskje har vanskelig for å finne ting som er en god match

  3. Hei!
    Så det er en jente som selger de dior skoene du ønsker deg på Tise:) Helt ubrukte! Kanskje noe for deg:)

  4. Ettersom at jeg har bursdag i februar må jeg alltid fordele ønskene mine, kan liksom ikke ønske meg alt til jul, misunner litt dem som har bursdag senere på året, er alltid like vanskelig å fordele ønsker hvert eneste år. Dessuten får jeg mitt største ønske oppfylt i februar, bunad, også kjøpte jeg meg ny Mac i oktober, fordi jeg skriver på bok selv, så de største ønskene er faktisk oppfylt.. Slet sånn med å ønske meg noe i år, men det ble faktisk turklær, mest fordi jeg trenger det også er det sjukt dyrt da, og mummikopper, fordi jeg samler og noe så kjedelig som gavekort og bøker da, får ikke nok av bøker.. Ønsket meg faktisk det reinsdyrskinnet fra KID jeg også, men turte ikke å sette det opp på lista, fordi jeg rett før jul, fikk et nydelig saueskinn, så det ble litt mye.. Og ja, også ønsker jeg meg julepynt fra Karen Blixen, det må være noe av det fineste og mest magiske jeg har sett, julepynt som gir meg julestemning..

Leave a reply