Topp og skjørt: Bikbok / Veske: Glitter / Armbånd: Tusenfryd / Sko: Primark

Endelig har lille meg internett! Har vært frustrert og nesten hyperventilert i over 3 timer. Nettet stoppet opp, og da får som vanlig Anniken panikk på høyeste nivå. Jeg har jo lyst til å fortelle dere alt som skjer her nede! Som sagt bor jeg sammen med venninen min Charlotte hos en vertsfamilie i Roma. Vi dro altså med EF for andre år på rad og er veldig fornøyde. Gud som jeg gleder meg til å vise dere denne fantastiske byen. Igår trodde jeg nesten ikke mine egne øyne i det vi gikk igjennom en liten trang gate, som plutselig åpnet seg til en gigantisk plass med bygninger. Bygninger eldre enn både oldemor og tipp tipp tipp oldemor. Rett og slett fantastisk. Maten kan man heller ikke klage på! Her har du spagetti og pizza i høyeste kvalitet. Vertsfamilien består av en dame, datteren hennes og 9 andre stundenter som meg og Charlotte. Vi er som en liten familie. Jeg stooortrives! 

-A9

19 Responses to Dag 2 i ROMA!

  1. Så fint!

    Kan du ha en spøramålsrude om språkreisen når du kommer tilbake?

    Kos deg masse 🙂

  2. Jeg har også kjempelyst til å dra til Roma, virker som en helt fantastisk by! Jeg fant bloggen din da jeg så deg i TeenageBoss, og du er en skikkelig stor inspirasjon for meg! Elsker deg og bloggen din, leser den hver dag. Stå på, nydelige deg!

Leave a reply