«Jeg er forelsket i byer jeg aldri har sett, og mennesker jeg aldri har møtt«

Kjære Roma, jeg elsker deg. Jeg forguder denne byen. Når jeg trodde Malta var den fineste jeg hadde sett, topper denne byen kaka. Hvor flott er ikke det? Tanken på at en dag er det noe annet som skal toppe Roma. For reisingen min skal aldri stoppe, det har jeg lovt meg selv siden jeg var liten. Å det løftet skal jeg holde, om så jeg må spare hver krone jeg tjener for resten av mitt liv. Så idag sto vi opp litt senere enn normalt, rundt ni fordi skolen startet ikke før tre. Er så glad for at jeg og Charlotte (besøk bloggen!) deler rom, husker jeg var livredd for at vi skulle skilles idet vi kom til vertsfamilien. Men alt er bedre enn forventet. Eneste negative jeg har å si til nå er at maten er veeeldig dyr her.. Altså, det blir ikke så mye shopping på meg for å si det sånn! Skulle kjøpe meg ett par solbriller tidligere på dagen som jeg falt HELT pladask for. Så mye at jeg nesten vurderer å leve på vann og brød hele neste uke for å få kjøpt de.. Fikk ett lite sjokk av prislappen på 340 Euro… Fack..  Men jeg klarer ikke få de ut av hodet, samtidig som det var kun ett par igjen. Hva gjør man da?! Det verste jeg vet er å dra hjem fra ett sted å konstant tenke på den ene tingen du ikke fikk kjøpt.. Uansett, jeg trives så utrolig godt. Både med familien og skolen. Dere ser forresten en av jentene vi bor med på det øverste bilde! Laurence fra Canada. Uuutrolig koselig jente, ikke minst søt. ♥ 
Nå skal vi legge oss for å få oss litt søvn før skolen imorgen! Ah, forresten! Grunnen til at jeg ikke har svart på spørsmålsrunden enda er fordi jeg tenkte jeg skulle lage en video! Med både meg og Mikkel (har ikke fortalt deg det enda nei)! Så får dere høre litt om begge to, siden omtrent 98% av spørsmålet var enten om Mikkel, eller oss sammen.. Haha!

-A9

24 Responses to R O M A

  1. I went to Rome a week ago and took some photos as well, that are and will be up on my blog. It’s funny to see yours and recognize things I’ve seen such as those 2 indian people, the horses, the pantheon and stuff haha (: Hope you have a great time there! x

  2. Jeg var i Roma på konfirmasjonstur i mars, og for en by! Skal definitivt tilbake en dag! Skal faktisk også til Malta i august med mamma. Mamma og stefaren min har lyst til å bo der, så vi skal se på skoler og sånn! Gleder meg.

  3. Du ligner helt syyykt på Taylor Schilling. (fra tvserien Orange is the new black, verdt å se om du ikke har sett).

Leave a reply