DAGENS OUTFIT!DAGENS OUTFIT!DAGENS OUTFIT!

TODAY I`M WEARING :

TOPP: HER
JUMPSUIT: HER
SAILOR HATT: HER
SKO: HER
(affiliate)

DAGENS OUTFIT!DAGENS OUTFIT!DAGENS OUTFIT!

· NYDELIGE  DAGER  I  DRAMMEN ·

 Den søte duften av nybakt brød, varm te og småbråk på kjøkkenet. Hvite laken, dundyner og vakre utskjæringer i taket. Sikkel om munnkanten og solskinnstråler fra persiennen treffer meg mykt i ansiktet. Jeg liker egentlig ikke å sove over her og der, rett og slett fordi jeg alltid mangler så mange av tingene mine. De tingene som gjør meg komfortabel med å starte dagen. Men noen steder er litt koseligere enn andre.. Jeg titter på lyset i vinflasken. Det lange stearinlyset som er stappet ned i en ellers tom vinflaske. Akkurat som jeg pleier å gjøre. Jeg undrer på om ideen kom fra meg, eller bare noen andre. En annen, noen andre. Noen andre enn meg. Den lille peisen på gulvet er ikke i bruk. Den er for gammel, bygget er for gammelt og tiden med peis er kanskje så mye som over. Klærne henger på rekke og rad i fargekoder på et tynt stativ. Hengerne er i sølv, jeg har alltid bronse. Er det det som gjør oss mennesker ulike? Kaktus på kaktus i vinduskarmen. Jeg foretrekker også kaktuser. De dør ikke fra meg. De bare blir, blir hos lille meg og alle mine rare tanker om verden og galakser. Kaktuser. Hm, kanskje jeg skal kjøpe meg en kaktus i dag.
Ja, ja det skal jeg. Jeg skal kjøpe meg en kaktus.

DAGENS OUTFIT!

// The sweet aroma of freshly baked bread, hot tea and sounds at the kitchen. White sheets, down comforters and beautiful carved ceilings. Drool on the mouth edge and sunshine rays from the blinds to hit me softly on the face. I do not really like to sleep over here and there, simply because I always missing so many of my things. The things that make me comfortable to start the day. But some places are a little cozier than others .. I looking at the light in the wine bottle. The long candle that are stuffed into an otherwise empty wine bottle. Just like I usually do. I wonder if the idea came from me, or just someone else. Another, someone else. Someone other than me. The small fireplace on the floor is not in use. It is too old, the building is too old and currently with fireplace is perhaps as much as over. The clothes hanging in a row in color codes on a thin stand. Hangers are in silver, I have always bronze. Is that what makes humans different? Cactus on the cactus on the windowsill. I also prefer cactuses. They will not die from me. They just are, are in little me and all my weird thoughts about the world and galaxies. Cactuses. Hm, maybe I’ll buy a cactus today. Yes, yes I will. Today I’ll buy a cactus //

DAGENS OUTFIT!

7 Responses to DAGENS OUTFIT!

  1. Litt rart å spørre om her men så på russetiden din fra forrige blogg. Lurer på om du valge jente eller unisex på russedressen din?

Leave a reply