STJERNESKUDD I MØRKET

STJERNESKUDD I MØRKET

STJERNESKUDD I MØRKET

STJERNESKUDD I MØRKET

· NATTERAVN, BARE SAVN ·

I går natt testet jeg ut det nye objektivet til Olympus kameraet mitt, og wow. Jeg elsket det. Det er utrolig lyssterkt og tar fine nærbilder. Jeg har vært utrolig glad i Olympus kameraet mitt en god stund nå, og bruker det ofte. Det er like bra som et speilrefleks kamera, kun at det er lite og kompakt. Enkelt å ta med seg rundt omkring. Jeg lærer også mye mer om kameraet og innstillinger som tiden går. Som tiden går. Det var det da. Kjenner dere det? Føler dere den kalde briske luften som er ute om dagen. Den som tar litt tak i sjelen din og fører deg litt lettere nedover gaten. Med gatelysene. Med gatemenneskene. Med gatelivet. Jeg kan føle den langt inn til sjelen min. Den forteller meg at høsten er rundt hjørnet. Den forteller meg at det ikke er lenge igjen. Den forteller meg at man må puste. Vakre høsten. Vakre luften.

Objektivet kan dere kjøpe: HERSTJERNESKUDD I MØRKET

// Yesterday I tested out the new lens to Olympus, and wow. I loved it. It’s incredibly bright and takes great close-ups. I have been very fond of Olympus for a while now, and I use it often. Easy to take with me on my everyday strolls. I also learn much more about the camera and settings as time passes. As time goes by. Do you feel it? Do you feel the cold air? The air that takes a hold of your soul and takes you a little easier down the street. With street lights. With street people. With street life. I can feel it far into my soul. It tells me that autumn is around the corner. It tells me that there is no time left. It tells me that you have to breathe. Beautiful autumn. Beautiful air //

STJERNESKUDD I MØRKET

 

6 Responses to STJERNESKUDD I MØRKET

Leave a reply