Ahh, hvis det er noe som heter blåmandag så er det i dag. Jeg har rett og slett hatt en dritt dag. Sto opp med 0 energi, kald og tung i kroppen. Tom for kaffe, tom for glede, tom for alt. Gått rundt meg selv å prøvd å være noenlunde produktiv. Jeg sitter på gjennomlesning på boken min.. Den skal som sagt slippes på engelsk veldig snart, og som dere vet har jeg jo ikke lest den på norsk enda. Jeg har skrevet den, det er ikke det. Men jeg leste den aldri i bokform. Klarte ikke. Kanskje derfor det er en ekstra tung dag. Jeg har en stor distanse til det hele. Jeg ville på en måte aldri lukke opp kapittelet etter jeg skrev ferdig, og nå må jeg det. Lese igjennom. Se at alt er greit. Lese om mitt eget liv som en amerikansk figur i en bok, helt jævelig. Dere aner ikke hvor lenge jeg har kviet meg til det her, og nå må jeg komme meg igjennom.

Jakke: Vintage / Bukse & t-skjorte: Zara

3 Responses to DAGENS OUTFIT

Leave a reply