DAGENS OUTFIT!DAGENS OUTFIT!DAGENS OUTFIT!

TODAY I`M WEARING :

Sort blazer: HER
Topp: Alexander Wang
Hullete bukser: Gina Tricot
Veske: Fendi Peekaboo
Sorte sko: HER

DAGENS OUTFIT!DAGENS OUTFIT!

· AND SUDDENLY THE SUN WAS SHINING ·

I går la jeg meg 22:00, altså det har ikke skjedd på flere år. Jeg kan ikke huske sist. Derfor våknet jeg med et smil om munnen klokken 08:00 på morgningen i dag.. Jeg kan for såvidt ikke huske sist det skjedde heller. Godt og uvant på samme tid antar jeg.. Jeg er kanskje en smule skuffet når det gjelder energi nivået, det virker som om jeg er trøtt uansett om jeg sover så mye jeg skal eller ikke. Blæ, samme kan det være. I dag har jeg uansett fått gjort en god del ting jeg har tenkt på å gjøre lenge. Jeg har fått kjøpt meg bok, hentet pakker, svart på mailer, lagt ut Instagram bilder, tatt bloggbilder og vasket bilen – Innvendig og utvendig (flinka). Så nå skal jeg ta et lite pust i bakken før jeg skal på personalmøte med utestedet jeg jobber på. Forresten! Skoene jeg har på meg her er mine store favoritter når det gjelder høye heler. Jeg bruker disse på kveldstid når jeg jobber og jeg holder faktisk ut. De er nå på 30% rabatt, så løp og kjøp. Jeg bruker de bokstavelig talt hver eneste dag. En investering i mitt liv for å si det mildt!

DAGENS OUTFIT!

// Yesterday I went to bed early. That has not happened for several years. I can not remember last time. Therefore, I woke up with a smile this morning.. I can barely not remember when it happened either. Today I have anyway been done a lot of things.. I’d bought me book, sourced packages, answered emails, posted Instagram photos, taken blog images and washed my car. So now I’ll take a little breath before Im going to a staff meeting with the club I work at. By the way! The shoes I’m wearing here is my big favorites when it comes to high heels. I use these in the evenings when I’m working and I actually holds out. They are now at 30% off!  I spend them literally every day. An investment in my life to say the least //

DAGENS OUTFIT!

2 Responses to DAGENS OUTFIT!

  1. Kunne du vært så snill å anbefale noen bøker? Enten svare på kommentar eller lage et eget innlegg ?

Leave a reply