//AnnonseEN PIKNIK I SOLSTEIKA!

· APPLE JUICE, BLANKETS, STRAWBERRIS
AND FLOWERS + SUNSCREEN ·

EN PIKNIK I SOLSTEIKA!

Protect & Cool mousse:
Er en stor nyhet fra Piz Buin, dette er en mousse som har en oppfriskende og avkjølende effekt når man smører den på huden OG den har solfaktor! Jeg gleder meg masse til å prøve denne i sommer når jeg ligger å svetter godt på stranden! Et must på en varm sommerdag for å si det mildt..

EN PIKNIK I SOLSTEIKA!

· PASS  GODT  PÅ  DEG  SELV ·

Når jeg var yngre forsto jeg ikke helt dette med solkrem. Det er kanskje heller ikke så lett for foreldre å huske å smøre barnet 24/7 på en hetens dag i et solrikt land. Da jeg var veldig mye yngre enn det jeg er i dag var jeg på en strandferie med familien. Litt dårlig smøring og mye energi på lille Anniken endte jeg opp med en pigmentflekk på høyre del av ansiktet mitt. Denne flekken er fortsatt hvitere enn resten av ansiktet mitt, og kommer frem om jeg har ligget i sommersolen å får litt farge på huden. Dette er ikke noe som plager meg, men jeg vet det kunne vært veldig mye verre. Så dette med solkrem er så ufattelig viktig. Jeg har flere venninner som ikke smører seg i det hele tatt, kun fordi de innbiller seg at de ikke kan bli brune med solkrem. Dette er feil. Du blir like brun med solkrem og du beskytter huden din samtidig. Jeg er oppvokst med Piz Buin sin solkrem lukt, og kan vel enda lukte den på lang vei. Et merke som har vært i lang tid for en grunn. Vær så snill å ta vare på huden din i sommer.. Du kommer til å takke deg selv når du blir eldre å rynkene begynner å legge seg i ansiktet ditt. Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Du vil ikke se ut som en sviske i en alder av 30!

Ta vare på deg selv 

// When I was younger I did not understand completely the serious matters with sunscreen. It is perhaps not so easy for parents to remember to take care of your child 24/7 on a hot day in a sunny country. When I was much younger than I am today I was on a beach holiday with my family. I ended up with a pigment spot on the right half of my face. This stain is still whiter than the rest of my face, and you can see it when I have been in the summer sun to get some color on the skin. This is not something that bothers me, but I know it could have been very much worse. So this sunscreen is so incredibly important. I have a lot of friends who do not use sunscreen at all, just because they imagine that they can be tan with sunscreen. This is wrong. I’ve been raised with Piz Buins sunscreen smell. A brand that has been here a long time for a reason. Please take care of your skin in summer.. You will thank yourself when you get older and the wrinkles start to add up in your face. I’ve said it before and say it again. You will not look like a prune at the age of 30 //

EN PIKNIK I SOLSTEIKA!

10 Responses to EN PIKNIK I SOLSTEIKA!

  1. Veldig dårlig på solkrem selv fordi jeg tenker jeg ikke blir brun med solkrem, hehe. Men jeg har et spørsmål, jeg lurte på hvor du har tatt vippe extensionsene dine, jeg tenkte å ta det til sommerferien!! Hvordan er det å bade osv med de?

  2. Hei, du lagde for en stund siden en video med boktips, hadde virkelig likt det om du kunne lagd et innlegg med bøker du anbefalte!

  3. Heii, jeg bare lurer på hvilken bok du leser akkurat nå? Den du la ut et bildet av på snapchatten din! Trenger en ny bok å lese, men har ikke funnet noen som er interessante

  4. Hvilket kamera er bruker du mest? Canon eller Olympus? Hvilket fortrekker du å ha med i veska liksom?

Leave a reply