ANNONSE // I SAMARBEID MED GINA TRICOT

LAYER UP YOUR PARTY OUTFIT

Stilen min har aldri poppet opp av seg selv, og når jeg ser på eldre bilder tenker jeg vært eneste år – hva har jeg på meg!? Vel, tidene endrer seg og jo eldre jeg blir har jeg funnet ut at jeg kan være mye. Jeg kan se ut som en søplesekk og føle meg komfertabel. Jeg kan være staselig og nesten for pyntet. Eller jeg kan sette sammen plagg jeg aldri hadde sett for meg at ville sett bra ut. Utviklingen skjedde for fullt når jeg ble mer involvert i klær, mote, blogg og ikke minst photoshoots! Jeg skjønner ikke hvordan disse stylistene får det til! En annen favoritt i mange år har virkelig vært Gina Tricot, de har vært med meg igjennom alt fra forskjellige pupper, usikkerhet og ikke minst confidence! Når det gjelder layers trenger ikke dette bare være vinterklær, for let´s be real. Man ser ut som en vandrende pinjata anyway. Det er vanskelig å legge layers uten at man blir en stor ball. Men det å mikse skjørt og kjoler har blitt en favoritt, og gud så enkelt! Enten du tar en overdel over en kjole, eller en underdel. Det vil alltid se ut som et nytt antrekk, og denne sesongen har jeg falt pladask for detaljer! Et skjørt i glitter, over en kimono!

. . .

// My style has never popped up by itself, and when I look at older pictures, I think the same every year – what am I wearing ?! Well, the times change and the older I am, I have found that I can be a lot. I can look like a garbage bag and feel comfortable. I can be stately and almost too embellished. Or I can put together items I had never seen for me to look good. The development happened fully when I became more involved in clothing, fashion, blog and not least photoshoots! I do not understand how these stylists make it! Another favorite for many years has really been Gina Tricot, they’ve been with me through everything from different tits, insecurity and not least confidence! When it comes to layers, this just does not have to be winter clothes, for let’s be real. One looks like a walking pinjata anyway. It’s hard to lay layers without making a big ball. But mixing skirts and dresses has become a favorite, and God so simple! Whether you take a sweater over a dress, or a skrit on the lower part. It will always look like a new outfit, and this season I have fallen in love for details! A skirt in glitter, over a kimono //

For alle som har spurt om øyenskyggen jeg brukte i bursdagen, den finner dere (annonselenke) HER 

TODAY I´M WEARING:

(Annonselenker)
Kimono i blomsterprint: HER
Grønt skjørt med glitter: HER


DAGENS OUTFIT - LAYERS!

7 Responses to DAGENS OUTFIT – LAYERS!

  1. wow du ser smashing ut! elsker stilen din, du gir meg virkelig inspirasjon til å finne nye måter å kombinere plagg på!

  2. Jeg er en gammel kjerring (kunne vært morra di 🙂 ) men simpelthen elsker stilen din – du får alt til å se så innmari fresht og laidback ut og jeg lar meg påvirke til å kopiere deg så langt det funker (alder tatt i betraktning) Jeg har bare på noen få dager handlet meg den supersøte rutete tweedveska di med blomster, den lange fuskpelsen fra Nelly, den orange bikinien fra Naked Tiger – stønn! Men du gir meg også masse inspo til hvordan gjøre med plagg jeg allerede har, og dette var en super ide – jeg har plenty med kimonoer og et langt glitterskjørt – takk igjen for deilig inspirasjon. Elsker bloggen din 🙂

Leave a reply