Tårene renner, hvem skulle tro at jeg hadde så mange omtenksomme lesere. Applaus til dere, virkelig. Jeg vet ikke hvordan jeg kan få takket dere, 107 kommentarer med innhold som forteller meg at jeg er sterk, vakker, snill, omtenksom and so on.. Dere skal vite at jeg har lest hver eneste kommentar til den minste detalj. Å jeg blir lei meg over hvor mange som enten har følt det samme eller blir mobbet og utestengt den dag idag. Jeg skulle ønske jeg kunne kommet å hjulpet dere, men det kan jeg ikke. Å det er nettopp derfor jeg delte min historie, så dere skal vite at dere ikke er alene. Dere har iallefall trukket meg enda mer ut av den lille boblen jeg suser rundt i. Å det er jeg så inderlig takknemlig for. Tusen takk, tusen tusen tusen takk til dere alle. 
Så nå tørker vi tårene her, å prøver å se litt frem over. Jeg koser meg enda i Roma, å det er både trist og godt at jeg skal hjem på Lørdag. Mest av alt gleder jeg meg til å ta en laaang dusj i Norskt vann, haha! Jeg føler meg alltid litt møkkete i utlandet.. Aner ikke hvorfor. Igår var vi iallefall på verdens nydligste lille resturant, utseende har så mye å si når man skal spise ett sted. Folkene her kom fra Napoli, å det er der den beste pizzaen og pastaen blir lagd. Så de kunne sakene sine med andre ord. Glade var de også alle mann, haha dere ser kanskje karen som smiler bak meg. Godt å se folk lette litt på smilebåndet om dagen. Så må jeg jo fortelle at jeg har en Italiensk kar til dere! Haha, førstemann til mølla. For idet jeg skulle betale regningen kom en av kelnerne bort å sa «here is a frog for you». Jeg ble små satt ut, en frosk? Haha, søt var han. For han hadde nemlig laget en liten frosk av en papirlapp og under var både navnet og nummeret hans. Så er det noen der ute som er keen på en Italiener så er det bare å kjøre på!

-A9

16 Responses to Day 12 in Rome

  1. Så fint at du har det koselig da;) Haha, der har du en italiensk kar også da 😉 du får kose deg helt fram til lørdag. Skal ikke reise før søndag jeg 😉

  2. Ahahah! Utrolig søtt av han gutten å komme bort med frosk og mobilnummer:D Håper du koser deg, men det er jo alltid litt godt å komme hjem til norge da!:)

  3. En liten oppmuntring til deg:) Noe som har hjulpet meg er musikken! Jeg lever for musikk så ta deg litt tid og lytt til Chavaughn med ‘It´s OK’ 🙂 Ha en fortsatt fin ferie!

  4. Bildene dine far Italia hittil ser helt nydelige of idylliske ut, du må kose deg masse videre 🙂

    Kunne du ha tenkt deg å lage et innlegg om Roma i etterkant av turen med tips til resturanter og shoppingmuligheter? Er noen år siden jeg var der sist, men skal endelig tilbake nå snart.

  5. Han gringoen må legge opp, Anniken. Er ikke greit at han serverer kjæresten min en frosk med nummer på<3

  6. Hei. Jeg lurte på om det er lenge siden du kjøpte den kjolen fra zara som du brukte i forrige innlegg?:-)

Leave a reply