Kjole: Zara / Armbånd: Tusenfryd / Veske: Glitter

Så var det denne tiden igjen, den sekundviseren på klokka jeg alltid snakker om. Den går fort når vi har det bra, men sagte når vi ikke har det. For ett minutt kan føles som en time, eller ett sekund. Det er det du selv som bestemmer. Hvor rart er ikke det? Jeg har det fint her nede, så min klokke går relativt fort. Det føles ut som om jeg kom igår, men faktumet er at jeg snart skal hjem. Over en uke har allerede sust forbi, men også enda en uke av sommerferien. Det er så viktig å sette pris på de små tingene, for tilslutt er det de som var de store.. Jeg lever  med ett veldig tungt sinn, det har jeg nå godtatt. Istede må jeg gjøre det beste ut av det. Jeg må begynne å tenke litt mer på at jeg skal ha det bra med meg selv, og ikke hva alle andre krever rundt meg. Så kanskje unnskyldningen min denne gangen er noe annet enn at nettet er for dårlig.. Jeg har aldri snakket så mye om det, men jeg har alltid innerst inne trodd at jeg har vært en smule deppresiv. Ikke fordi jeg ikke har det noe bra, tvert imot. Det er derfor jeg aldri fant noen forklaring. Jeg har det så utrolig mye bedre enn de fleste. Faktisk? Kunne jeg ikke hatt det bedre, jeg har alt jeg trenger og mer til. Haha, here we go again, jeg er en tankefull person rett og slett. Jeg tror mye er fordi jeg er en veldig usikker person, usikker på meg selv, og på andre. Mest av alt tror jeg grunnen er fordi jeg ble mobbet. Wow, der sa jeg det.. Grunnen til at jeg forteller det er fordi jeg vet mange av leserne mine blir det, i dette sekund. For jeg ser dere, jeg ser hva dere skriver til meg å dere skal vite at dere ikke er alene. For sannheten er at jeg ble mobbet igjennom hele barneskolen..  I 5.klasse hadde jeg ingen venner. Jeg har opplevd å bli utestengt på alle mulige måter, men også fått kjenne på hvordan jenter kan være mot hverandre. For det gikk så langt at jeg sto gråtende i gangen med litt blod under foten. Under hadde en spiker gått igjennom skoen min, men også litt inn i huden min. Grunnen var en lek, gjemsel. Jeg måtte alltid stå, deretter gjemte de seg. Dere tenker dere sikkert resten, for jeg fant de aldri. Deretter løp jeg hjem gråtende, igjennom den samme hekken som alltid. Men denne gangen var det en planke satt opp, med en spiker vendt rett opp. Den løp jeg på.

Så grunnen til at jeg ikke takler køer,  store folkemengder, folk som stirrer, spørre ukjente folk om ting eller bare være utadvent er fordi jeg aldri fikk noen grunn. Jeg fikk aldri vite hvorfor jeg ble mobbet og utestengt. For sannheten var at jeg aldri hadde gjort de en flue fortred. Så jeg begynte å tenke andre veier, jeg begynte å analysere meg selv fra topp til tå. Jeg begynte å finne ting på meg selv som jeg ikke likte, f.eks ørene mine. Jeg fant ut at det ene øret mitt var litt større enn det andre. Min løsning med dette var å gå i pannebånd konstant fra 3-4 klasse. Jeg tok det ikke av, ikke engang når vi hadde svømming. Uansett hvor vondt det var å ha det på, ville jeg ikke ta det av. Aldri i livet.  Dette fortsatte i flere ting, som tær, stygge negler, og ikke minst øyenvipper. Jeg hadde fått for meg at begge øynene alltid skulle være like. Dette var i 6. klasse. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg gnei av meg all mascaraen jeg nettopp hadde tatt på fordi det ikke var helt likt. Deretter tårer. Disse «feilene» har jeg funnet mange av. Å jeg vet fler der ute gjør akkurat det samme som jeg gjorde. Atså? Hvem går på gaten å ser på de man syns er styggere enn seg selv? Nei, oppmerksomheten er vendt til de som er penere, de som har det du tror du ikke har. Som sagt, dette gjorde store spor i meg. På alle mulige måter. Til å med på kjæreste veien.. Jeg har aldri hatt en kjæreste før Mikkel, rett å slett fordi jeg ikke taklet det ordentlig. Jeg taklet ikke at jeg måtte ordne meg for en annen person, eller at han kunne se mine feil å stikke av. Derfor stakk jeg av før noen andre kunne tenke seg tanken til å gjøre det. For det var det jeg innbilte meg. For jeg husker du som kastet en femti øring på meg i 3.klasse mens du sa «skaff deg ett liv» deretter lo du. For deg husker jeg godt, å jeg vil heller aldri glemme deg. Så gratulerer for det. For det verste av alt sammen var at oppa all mobbingen og utestengingen var bestemoren min dødssyk. Det hadde hun nå vært i 5 år. 

Heldigvis har mamma og pappa alltid stått ved min side, en mamma som sendte brev til både foreldre, rektorer og lærere. Truet her og der at jeg skulle ut av skolen.Uten mamma hadde jeg ikke vært den jeg er idag. Hun lærte meg at jeg kan ikke dytte bort problemene mine, de må pirkes på. Kanskje det aldri vil gi slipp, men jeg vil alltid vokse meg sterkere. Å det har jeg! Jeg har blitt sterkere, å det at jeg er her i Roma gjør at jeg må kaste meg ut i alt det jeg ikke takler. For her er det store folkemengder, det er folk som titter og jeg må spørre ukjente folk om ting.  Jeg er så glad for at jeg har funnet en ting som jeg vil vie hele livet mitt til, det å reise. Det gjør meg sterkere. Jeg vet ikke engang hvorfor jeg forteller dette, men det måtte vel ut til dere en dag også. Jeg ville aldri trodd at dette ville være deilig å dele, men det er det. Jeg håper noen der hjemme sitter å tenker at dere er så utrolig mye mer verdt enn å bli tråkket på. At dere kommer dere på skolen etter denne ferien å driter i alle de som slenger en stygg kommentar. For jeg kan love dere, at en dag, er det de som er taperne. Selv om det ikke virker sånn nå.. Den som ler sist, ler best. Å selvom jeg har store arr, selvom jeg kanskje sliter litt psykisk innimellom så vet jeg at det en dag vil gi slipp. Ikke fordi jeg dytter det bort å glemmer det hele, men fordi jeg finner en løsning.  Jeg er ikke flau over å gråte lenger, idag gråter for det meste av glede. Å det unner jeg dere alle, for da har dere begynt å sette pris på de små tingene. Når dere kan gråte av en helt normal solnedgang, kun fordi den er så vakker.
Jeg er ikke lenger lille usikre Anniken som nesten ikke turte å gå ut av huset, jeg er noe mye mye mer.

-A9

149 Responses to Feelings

 1. Wow, for et åpent og herlig innlegg! Veldig bra skrevet, du er flink! Og du virker som en helt fantastisk jente, dette er ikke noe jeg bare sier fordi jeg føler det passet godt inn i et slikt innlegg, men virkelig noe jeg mener 🙂 Stå på videre, vakre deg!

 2. Wow, Anniken. Så sterk du er! Kan ikke forestille meg hvor vanskelig dette må ha vært for deg, men jeg vet at nå, når du tør å dele dette, så hjelper det folk. Det viser at selv du, som virker så perfekt, har dine svakheter. Og at det er menneskelig. Og det er viktig å godta seg selv. Så flink du er <3

 3. Så utrolig vondt å lese,, Vet ikke om det betyr så mye for selvbildet ditt, men jeg synes hvertfall du er utrolig nydelig, og jeg tror nok jeg har mange med meg;-) Og btw sånne derre mobbere, de har ofte veldig store problemer med seg selv, og lar det uheldigvis gå ut over andre uskyldige.. Synes det er utrolig bra gjort av deg å være i Roma, blant masse nysgjerrige tittere (de ser på deg fordi du er pen, så vet du det;) og spørre om hjelp osv.. Be strong! Hilsen ei som digger bloggen din, og synes du er en stor inspirasjonskilde:-))

 4. Wow! Så utrolig fint skrevet. Du skriver på personlig og flott sånn at folk (og meg) kjenner seg igjen i det du skriver. Du framstår som en herlig person på bloggen og et flott forbilde!

 5. Første gang en tåre triller etter jeg har lest et blogginnlegg, du er virkelig en person man kan se opp til. tusen takk Anniken

 6. Du er utrolig sterk Anniken, jeg har aldri opplevd selv å bli mobbet, men på en måte klarer jeg å sitte meg inn i din situasjon! Du ga meg nettopp ett nytt inntrykk av deg! Et veldig positivt! Jeg får også mer selvtillit hver gang jeg leser «tankeinnlegene» dine.

 7. Utrolig bra skrevet Anniken! du virker som en herlig og ikke minst sterk jente tvers gjennom 🙂 er glad for at du er lykkelig nå!

 8. Helt utrolig bra innlegg! Jeg har opplevd akkurat det samme og kjente meg selv igjen i det du skrev. Så utrolig glad på dine vegne at du gjør det så bra nå!

 9. Har akkurat de samme «mind fucka« tankene du har. At man blir nervøs og får hjertebank i store folkemengder osv.. man går og tenker over hver minste detalje hele tiden. Godt åvite at folk har akkurat de samme problemene, og at man ikke er det eneste som tenker akkurat dette.

 10. Wow, så fantastisk bra skrevet! Jeg kommenterer så å si aldri på blogger, men nå måtte jeg bare. Du skal vite at jeg er fast leser bloggen av bloggen din og du virker som en helt fantastisk person som bare er herlig å være sammen med! Kos deg videre i sommer og nyt livet mens det nå er så bra 🙂

 11. Du er sterk, Anniken. Alle tror sikkert du har ett perfekt liv og elsker alt ved deg selv nettop fordi du er utrolig vakker. Ikke tvil på deg selv! Du er en av de nydeligste jentene jeg vet om hvertfall på min alder selvom jeg ikke kjenner deg. Og det er så mange jenter som ser opp til deg. Hjelper sikkert ikke å høre det men tviler ikke på at mye var av sjalusi. Jeg har opplevd lignende selv, men merker at jeg har blitt så mye sterkere etter de fæle opplevelsene, etter å ha byttet skole x antall ganger og blitt kjent med nye mennesker. Mødre er fantastiske 🙂 Stå på!

 12. Åå så utrolig bra skrevet av deg, et av de mest rørende og beste blogginnleggene jeg har lest!

  Det du skriver om, mobbingen og alle historiene. Gjør meg utrolig lei meg, ingen burde oppleve noe sånt!

  Jeg for eks har aldri blitt mobbet men føler meg så utrolig svak når jeg leser hvordan du har greid deg etter du ble mobbet.

  Du er en nydelig sterk jente, virkelig!

 13. For et innlegg med et utrolig viktig innhold! Du er en sterk, sterk jente! Stå på, Anniken! 🙂

 14. Det var nydelig.. Glad jeg leste hele.. Vet hvordan det er, ble selv kalt «ugly betty» gjennom hele femte klasse, og ikke var de hyggelige mot meg hverken før eller senere heller.. Jeg ble kalt diverse ting pga. brillene mine, og andre diverse ting. Jeg har aldri blitt helt og full akseptert før for et år siden, da ble jeg akseptert blant de jeg har kjent siden første klasse.. Hardt var det, men det ble bedre.

 15. wow, for et innlegg 🙂 respekt til deg, anniken! du virker som en utrolig sterk jente, som også er så utrolig vakker! Jeg har opplevd dette selv, men bare på nett, det kan være like ille, det og bli hengt ut på nettet, lage falske profiler, skrive ting som ikke er sant, og det verste en ¨gruppe¨ inne på facebook der de som hatet meg var på..Vi har alle sår som ikke gror, meen det viktigste er at vi har mødre og fedre som alltid stiller opp, det har jeg også hatt og jeg er så takkefull! Fortsatt og stå på Anniken, du er min favoritt blogg, og kos deg så masse videre i Roma, ha det GØY!!

 16. DU er bra nok. DU er fin nok. Vet du hva, du er mer enn bare det. DU er ufattelig nydelig. Er så bra at du har innsett at du faktisk er bedre enn de som mobbet deg. De misunner deg den dag i dag. Som er i Roma med en skikkelig kjekkas, selveste Mikkel christianse, er nok mange jenter der ute som misunner deg. Men du fortjener det så inderlig. Du fortjener å være lykkelig. Istedet for å la dem krenke deg, har du vist at du er sterk. At du er bedre og modigere enn dem. Du burde være så inderlig stolt av deg selv!!

 17. wow! for et sterkt innlegg, du formulerer deg så utrolig bra. Et av de mest rørende blogginnleggene jeg har lest! Skulle ønske jeg bare kunne komme å gi deg en stor klem <3 har så stor respekt for deg, du er sterk, stå på <3 kos deg kjempemasse videre i roma!

 18. Whoa, gikk inn for min daglige dose av din herlige outfits og skjønnhet og ble møtt med dette tre avsnitts lange innlegget. Wow. Så utrolig sterkt, tøft, og modig gjort, så utrolig sterkt, tøft og modig skrevet av deg. I give you a standing applaus 🙂

  Keep on pushing, keep on dreaming and turn your cant’s into cans, and your dreams into plans. Fordi husk, nothing worth having comes easy! :))) For ja, du har nettopp inspirert en 22-åring; bloggen din strekker seg langt forbi og mer ut enn det du tror søteste deg 🙂

 19. Vakre jenta mi . Både inni og utenpå. Det som skjer i barndommen vår, former oss på godt og vondt. Du har opplevd mye av begge deler. Derfor har du blitt den du har blitt. En flott jente med masse omtanke for andre. De som mobber har verdens dårligste selvtillit selv, derfor prøver de å dytte dritt over på andre. De klarte ikke ødelegge deg. De skapte bare det nydligste snilleste vesenet på jord !:) elsker deg <3

 20. <3 Veldig bra skrevet av deg! Jeg ble også mobbet hele sjuende klasse, så jeg skjønner deg utrolig godt.. Får fortsatt kommentarer slengt etter meg og slikt, men jeg vil ikke kalle det mobbing, for det er langt ifra slik som det var før, men jeg sliter også veldig med store folkemengder og slikt når, fordi jeg er så utrooolig usikker og har dårlig selvtillit.

 21. Utrolig sterkt skrevet av deg Anniken. Er faktisk alt for få av de som tør å skrive om følelsene dine slik du har gjort, og det står det stor respekt av. Har opplevd mobbing selv, så kjenner meg igjen i mye faktisk. Du er sterk, Anniken 🙂 fortsett sånn!

 22. Utrolig bra skrevet Anniken! Jeg er rørt, og når jeg leste igjennom kjente jeg tårene pressrt på og begynte å renne. Jg skjønner skuratt hvordan det er, for jeg har selv blitt mobbet .. Fra 3klasse tiln8 klasse. Det var noen utrolig tunge og vanskelige år. Det å føle seg ensom, glemt og utlukket fra alle andre er helt forferdelig og det blir til at vi får dårlig selvbilde, selvbildet mitt er langt på bånn. Har klart å fått det litt opp, men ikke helt.. Lang ei igjen å gå.

  Men du nydelige skjønne pene vesen, du er perfekt for meg, og du er sterk. Veldig sterk!

  Stolt av deg som skrev dette, og jeg har skrevet litt om mitt liv på min blogg.. Haaugen.blogg,no

  Gå å les!

  <3

 23. Jeg beundrer deg, på måten at du bare er fantastisk innenfa og ut. En dag satt jeg hjemme og tenkte »herregud, burde starte å trene,spise sunnere, få et bedre utseende osv.», men det var da et slo meg. Hvis jeg bare skal tenke over det jeg ikke er fornøyd med, og prøve å perfektere megselv hver eneste dag….er jeg egentlig fornøyd med noe? Siden jeg starter i 10.klasse, så er jeg veldig usikker på meg selv. Måten andre ser meg på osv. Hele mitt liv har jeg på en måte hvert inn og ut av »vennegjengen». venner er noen du skal ha livet ut, og ikke noen som kommer til deg bare på de dagene du ser »bra» ut. I april, så startet jeg å gå litt ut av gjengen med vilje (denne gangen). Det var fordi jeg fant en mye bedre veninne, en som jeg ikke gikk i klasse med. Vi gikk i samme barnehage, og var BESTEVENNER livet ut….men etterhvert kom ungdomskolen, det var da vi på en måte skiltes fra hverandre…Men så fant vi hverandre igjen.

  Etterhvert så kom månden mai. Det var da jeg startet å fokusere mer på utseende. Jeg hadde alltid vært små lubben, ikke for noen stor grunn….jeg bare likte mat. Jeg kom til den oppfattning at ALLE rundt meg var…tynne. Mange rundt meg så ut som victoria secret modeller. Så jeg sluttet å spise, kjøpte meg slanke piller og startet å miste vekt …fort. Etter bare 2 uker så fikk jeg drøssevis med komplement, og var stolt. Men jeg var fortsjatt ikke fornøyd.

  Jeg er fortsjatt ikke en del av gjengen, men jeg er stort sett fornøyd. Jeg har mer enn de fleste, men det er ofte jeg glemmer det. jeg har funnet venner som støtter meg, ikke som de i »gjengen». Jeg synes kroppen min er … »okei». Funnet ut at 19-åringer legger ann på meg….jeg er jo bare er 15. Jeg tror jeg aldri kommer til å tro at jeg er »PERFEKT». jeg lurer på om de victoria secret modellene føler seg perfekte…

  Merket nå at dette ble et kleint innlegg…. men jeg vil at »DU»…. (Anniken), skal innse at du er mer en bra nokk. Og at du må kose deg MASSE i Roma!!!

 24. Jeg trodde du var en overlegen person. Men nå innser jeg virkelig at du rett og slett er en veldig varmhjertet person. Og jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Du er forbildet mitt nå Anniken, og etter dette innlegget tror jeg enda fler føler det samme. Virkelig.

 25. Jeg skjønner fortsatt ikke at en så nydelig jente som deg har blitt mobbet. Jeg vet at det er lett å finne feil på seg selv, men hvorfor har mennesker behandlet deg som de har gjort?

  Fra første gang jeg så deg, som var i Drammen syntes jeg du var utrolig pen.

  Jeg kan ikke se noen feil på deg, å det mener jeg. I mine øyne ser du helt perfekt ut, også personligheten din.

  Du har utrolig fint hår, ansiktet ditt er så vakkert og du har en kjempe fin kropp.

  Du har utrolig fin klessmak og du har nådd utrolig langt. Du er på topplisten på blogg.no som er utrolig positivt. Jeg skulle gjerne vært mer som deg!

  Din blogg er den eneste bloggen jeg leser fast, og det er fordi du er en av de få som blogger ekstremt bra, en blogger man kan lese uten å bli fokusert på silikon og alt det falske. Du er et godt forbilde.

  Jeg har anbefalt bloggen din til alle som spør om det er noen blogger jeg anbefaler, og jeg har bare hørt positivt tilbake. Jeg vet det er vanskelig å innse hvor vakker man selv er, men du må stole på meg, du er utrolig nydelig. Hadde du ikke vært så vakker som du er hadde jeg heller aldri sagt det. Jeg hadde heller ikke brukt tiden min på å skrive denne kommentaren.

  Jeg vet det ikke er positivt for meg, men jeg kan innrømme at jeg er litt sjalu på deg. Jeg vil så gjerne bli like vakker som deg og nå like langt. Jeg vet jeg har sagt det før til deg, men du er en av de peneste jentene jeg har sett. Du er en jeg gjerne skulle blitt bedre kjent med, fordi du virker så bra på alle mulig måter.

  Jeg har selv blitt mobbet, og spydige kommentarer startet allerede i barnehagen. Det var ikke så ille siden vi var små, men det ble verre etter årene. Jeg ble mobbet til 9.klasse. Da måtte jeg bytte skole og gi slipp på alt av fortid. Selvom jeg kanskje ikke har opplevde det samme som deg så vet jeg hvordan det er og hvilken følelse man har inne i seg. Man føler seg verdiløs og helt forferdelig. Jeg skadet meg selv flere ganger for å komme ut av problemene mine, forsøkte også å ta mitt eget liv. Men så langt skal det ikke gå. Det eneste som har fått meg til å sitte her jeg er i dag er familien min og kjæresten min. Og det er jeg utrolig takknemlig for. Jeg vet at jeg kommer til å oppleve masse fremover og at alt skal gå bra. Å noe jeg faktisk kan si er positivt ved mobbingen er at jeg har voks meg utrolig sterk. Jeg takler så mye mer nå og har masse erfaring som jeg kan ta med meg videre i livet. Det har også du!

  Fortsett med å reise rundt i verden, det er nok godt for deg. Håper du vil blogge i lang stund fremover, for jeg vil følge opplevelsene dine og dele dem med deg 🙂

  Ikke glem at du er utrolig vakker!

  -rebekka<3

 26. Dette var fantastisk skrevet, du kan virkelig sette ord på det. Det er sjeldent jeg kommenterer blogginnlegg, men dette var bare nydelig! Du er er virkelig flott forbilde og dette innlegget skulle nesten blitt trykket i en avis, for det er noe alle burde ta seg litt tid til å lese 🙂

 27. Åh, stakar!! Jeg må bare si at du er faktisk den peneste personene jeg har sett. Faktisk grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din, du var så nydelig. Hver gang du legger ut et blogginnlegg eller et instagrambilde blir jeg helt besatt av utseende ditt, de perfekte skjønnhetsflekkene, leppene, håret, øynene, jeg blir så grådig sjalu på utseende ditt hver eneste gang.

 28. Wow! Dette er så utrolig bra, Anniken. Tusen takk for at du delte dette med alle som leser bloggen din. Det er nesten litt skummelt, hvor mye jeg kjenner meg igjen når du skriver. Det er nesten som jeg skulle sagt det selv, bare at jeg ikke tørr.. Du har rett, det setter virkelig arr, men når du skriver dette føler jeg meg ikke så alene lenger. Jeg føler at dette kommer til å gå bra tilslutt. Kunne ønske jeg var like tøff som deg! Jeg tror det skjer en dag.

  Så igjen, tusen takk Anniken.

  Jeg pleier nesten aldri å kommentere innlegg, men hvordan kan man ikke legge igjen noen fine ord her? Og det falt faktisk en liten tåre fra kinnet mitt, det skjer sjeldent når jeg leser noe.

  Stå på videre og kos deg i Roma!

 29. Det kreves en sterk person for å kunne fortelle og skrive om noe så personlig.

  Du er vakker og uendelig mye bedre enn «bra nok»!

 30. For en fantastisk tekst, og en god skriver er du og! Teksten din fikk meg faktisk til og felle en tåre eller to:)) så for all del ikke slutt og blogg, for bloggen din er fantastisk og ikke minst inspirerande:)) WOW for en rørande tekst og kem kunne tro dette har skjedd deg, men der tar en feil, selv dei ein aldri trur kan ha blitt mobbet, blei kanskje mobba;) takk for at at du delte dette,teksten har allerede fått en plass i mitt hjerte!:))

 31. Vært gjennom lignende. Jeg har det bra nå og glad!

  Jeg fikk heller aldri noe grunn. Heldigvis fikk jeg meg en venn sent på barneskolen som har stått ved min side siden første dag.

  Du som er så herlig må eneste grunn være sjalusi, for se hvor du er idag! Du er vakker både på innsiden og utsiden, er framgangsrik, kjæreste. Du har mange som ser opp til deg. Du er virkelig fantastisk!

  Håper du har det bra og at det forblir sånn.

  <3

 32. WOW!

  Jeg har nesten ikke ord. Innlegget ditt traff et ømt punkt hos meg. Jeg visste ikke at du (den nydeligste jeg vet om) følte det sånn. Dette inspirerte meg til å bevege meg litt lenger ut av min lille trygge komfortsone, eller jeg skal i hvertfall prøve. Er det så ille at du har lurt på om du har hatt sosial angst noen gang? For sånn føler jeg det…og det er sårt og flaut.

  Uansett, moren min og jeg så deg for første gang på teenageboss og har fulgt bloggen din helt siden det. Grunnen til at jeg nevnte mamma er fordi jeg faktisk oppdaterer henne når det gjelder bloggen, men mest på grunn av at hun ble inspirert av den gjennomførte stilen dere hadde i hjemmet deres. Men nok om det, haha.

  Du virker som en fantastisk og nydelig jente, Anniken! Dette inspirerte meg i hvertfall!

 33. Helt fantastisk Anniken. Tusen takk for at du skrev det her innlegget. Æ tror det e mang fler enn kun mæ som sett utrolig stor pris på det. Innlegget her traff mæ virkelig. Du e ei fantastisk jente og helt siden æ oppdaga dæ på «Teenage boss» har æ alltid ment at du e den vakreste norske jenta æ har sett. Du har en utstråling få har og et utseende uten like. På toppen av det hele e du reflektert og hyggelig; nå som gjør dæ til et uoppnåelig menneske. Stå på videre, du e fantastisk!!

 34. Du er en utrolg sterk person Anniken! Men bare for å kommenter, noen av kommentarene over: når dere sier at dere ikke skjønner at hun ble mobbet fordi hun er så pen og sånn (noe som jeg er helt enig at hun er!) mener dereat dere kan forstå hvorfor andre folk, som ikke er fullt så attraktive for dere kan forvente å bli mobbet. Ingen fortjener og bli mobbet eller ertet, uansett utseende, rase, kjønn, seksualitet eller noe som helst annen grunn.

  Dette ble en lang kommentar, men trengte å få det ut. Er ikke ment som kritikk, men for å hjelpe til. Dere må ikke mene det samme som meg etter å ha lest dette, men jeg håper dette var en tankevekker.

 35. Gode og vakre Anniken <3 tøft av deg å dele dette på bloggen.

  Tror det med ørene ligger i familien, det ene øret mitt er også større enn det andre. Hehe !!

 36. Ååå! Jeg kjenner meg så alt for godt igjen i det du skriver!! Jeg har selv opplevd det samme! Jeg er et par år yngre enn deg, men jeg har enda ikke funnet roen. Alle mobbet meg. Hadde ingen venner og var alltid alene på skolen. Kjæreste? Hva var det for noe? Ingen ville snakke med meg. I hvertfall ikke noen av guttene! Mamma beskymret seg, barnevernet kom inn og alt ble egentlig bare tull. Vi har hatt mye med skolen å gjøre. Mamma har hatt mange samtaler med lærere og rektor. Alt i alt så har det gått framover. Merker enda at alt ikke er greit. Jg er ofte lei meg og trist. Jeg gikk så langt at selvmord var i tankene. Jeg begynte å planlegge hvordan det skulle gjennomføres. Jeg var helt gal!!

  Du er en sterk jente, Anniken! Jeg beundrer deg! Flott jente! Ta tiden til hjelp! 🙂

 37. Jeg ville skrive på Twitter at jeg ikke var alene, men så har det seg slik at jeg er ikke sterk nok slik som deg til å fortelle alt som har skjedd meg.. Vær stolt, jeg er kun ett år yngre en deg. Du er utrolig sterk.

 38. Wow, det er det fineste jeg har lest på lenge! Du virker som en utrolig flott jente, Anniken. Ingen fortjener å bli mobbet, men som du sier så har det formet deg og gjort deg til den du er. Er så rørt over at du velger å dele dette med leserene dine. BeYOUtiful

  Stor klem

 39. du er vakker. sterk. inspirerende.

  litt usikker på om jeg har lagt igjen en kommentar her før, men vil bare si at du er en jeg virkelig ser opp til. Du er bare fantastisk på alle mulige måter. De innleggene du skriver der du noen ganger takker Mikkel for at du får oppleve, viser bare hvor god du er og hvor mye du setter pris på ting! Jeg beundrer deg rett og slett. At du er ærlig mot deg selv i dette innlegget, tror jeg vil hjelpe deg veldig.

  Kos deg videre i Roma og lag deg noen fantastiske minner!!

 40. Jeg sitter her med små tårer i øynene! Så utrolig bra skrevet. Jeg får vondt inni meg av å høre hva du har opplevd og hvordan du husker alt dette. Det må ha gjort så vondt. Du er en så utrolig flott jente, stå på videre! <3

 41. Er virkelig ikke ofte jeg kommenterer et innlegg på en blogg, men nå gjør jeg det! Må bare si at jeg kjennte meg så mye igjen i teksten din! Jeg har å blitt mobbet, hatt det slik som deg. Fra 5 klasse til 8 klasse… Du er virkelig inspirerende og voksen. Elsker bloggen din og personligheten din! Synes du er tøff so tør og skrive noe slikt! All respekt til deg! Masse gode tanker til deg fra meg! <3

 42. Jeg ble også mobbet fra 5 klasse til 9ende klasse. Men mest via nettet da vi fikk facebook i 6 klasse, fordi de ikke turte si noe i trynet på meg. De bare stengte meg ute på skolen. De sendte masse stygge meldinger på facebook, skype, mobil og alt. De sendte meldinger om at jeg var stygg, at ingen likte meg, at jeg var taper, at jeg ikke hadde noen venner og at jeg bare burde dø. De baksnakket meg hele tiden og jeg fikk alltid høre fra folk hva de jentene sa om meg. Det startet med 4 jenter som ble til flere fordi de dro med seg noen fra klassen over for å snakke dritt til meg. Jeg turte ikke gå på skolen og mamma ble bekymret for meg, men jeg ville ikke si noe fordi jeg var flau.

  Dette endte opp med at jeg prøvde å ta selvmord først i 8ende klasse, deretter på ny i 9ende klasse. Jeg er så utrolig glad den dag i dag for at jeg ikke klarte det.

  Til slutt i 9ende klasse sa jeg det til søsteren min, og hun sa det til mamma som tok kontakt med skolen osv. Jentene fra klassen over sluttet å snakke dritt til meg, men baksnakkingen i klassen sluttet aldri. Det roet seg i 10ende klasse fordi jeg begynte å være med folk fra andre skoler, som gjorde at jeg klarte å bygge opp selvtillitten min igjen og nå som jeg har gått 1 år på videregående stortrives jeg og har funnet venner for livet.

  Alt som har skjedd har bare gjort meg sterkere, og har gjort at jeg bryr meg utrolig mye om mennesker som andre ikke legger merke til at eksisterer. Jeg snakker gjerne mye med de som sitter alene, og de som ikke tør å snakke med noen i klassen. Dette gjør jeg fordi jeg husker hvor stor trengselen var på å føle at noen brydde seg om meg. Og at man aldri kan vite hvilken historie et menneske har i bakhodet om man aldri snakker med dem.

  Opplevelsene mine har gjort meg til en god person, selvom jeg ikke ønsker at noen skal gå gjennom mobbing noensinne. Det er forferdelig. Men sant som de sier, «what doesn’t kill you makes you stronger».

  Ville bare dele historien min, for å vite at du ikke er alene og at du er en utrolig stor inspirasjon som forteller din historie for å vise at bloggere ikke er perfekte. Ingen er perfekte. Noen har alltid en vond historie å fortelle om seg selv, og da er det godt å vite at man ikke er den eneste. Alt blir bedre tilslutt.

 43. Sitter her med en tåre i øyekroken. Fantastisk skrevet. Dette er vel en av de første gangene jeg har lagt igjen en kommentar på en blogg. Men jeg ble virkelig rørt av det du skriver her. Det må være tøft å skrive noe slikt hør på bloggen, jeg personlig ville ikke gjort det. Jeg har virkelig respekt for deg. Du har et fantastisk utseende og jeg elsker bloggen din. Stå på videre!!

  Kos deg videre i sommer 🙂

 44. ingen fortjener å bli mobbet, og jeg tror nå at når du skrev dette inlegget så hjalp du mange. du virker som en utrolig flott, sterk og herlig jente. stå på! 🙂

 45. All respekt til deg. Jeg hadde aldri trodd at du hadde blitt mobbet, og når du skriver det på bloggen din er det bare et tegn på at du er sterk. Når jeg leste alt dette begynte jeg å gråte, for hvor vondt du må ha hatt det! Du er flott,sterk og inspirerende. Dette er det fineste blogginnlegget jeg har lest. Ingen fortjener å bli mobbet, og det er helt sant. Så jeg skjønner ikke hvorfor folk gjør det, hva er det som er feil med deg? Ingenting. Jeg er veldig heldig og går i en klasse med ikke så mye mobbing, men jeg kan se andre klasser på skolen min som blir mobbet og det er så fælt. Og jeg finner ikke en feil med den personen som blir mobbet. Så det er nesten som at mobberne velger ut en som de skal mobbe, uten en eneste grunn!

  Stå på videre flotte Anniken <3

 46. Wow, så utrolig fint skrevet! All respekt til deg!!

  Du har kommet deg over dette, du har kommet deg videre i livet, du tar imot nye utfordringer, og nå legger du ut om det er på bloggen din. Du forteller din historie imot at du håper på at andre skal lære, du hjelper andre. Alt dette viser bare hvor utrolig sterk person du er!

  Jeg synes det er utrolig fint at du deler din historie og hjelper andre som kansje har litt av de samme problemme som deg. Du må vite at du er en av de VAKKRESTE jentene jeg noen gang har sett! Det første som slo meg når jeg gikk inn på bloggen din var det store fine smilet ditt og dine lykkelige øyne.

  Og det er dette smilet som svir mest i en mobbers annsikt. De prøver å bryte deg ned, mens her reiser du deg opp igjen og viser styken din. Jeg ønsker deg lykke til i Roma på å utforske og ta imot nye utfordringer. Og lykke til på dine fremtide reiser som jeg føler det kommer til å bli en del av. Og husk: er det noen som stirrer på deg, betyr det at de synes du er vakker! 🙂

 47. Wow! Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, jeg. Dette var så utrolig fint å lese! Tusen takk <3

  Det er så utrolig deilig at det er rom for følelser på bloggen din. Den gir meg noe helt spesielt!

 48. Utrolig bra skrevet ! Godt å vite at det er flere enn meg som har en slik historie. Ble også mobbet da jeg var yngre for å være en skikkelig guttejente og sjefete. Alle jentene holdt meg utenfor og jeg ble til og med spurt utallige ganger om jeg faktisk var en gutt. Selv om folk kanskje ikke tenker på det går det hardt inn på deg som person, ikke bare der og da, men også i etterkant. Heldigvis har jeg lært meg å heve hodet ! Jeg er mye sterkere den dag i dag og det er jeg stolt over, noe du også skal være. Du er virkelig en nydelig jente, og jeg tipper det er mange som ønsker å være som deg. Stå på !

 49. utrolig flott innlegg.. du er sterk Anniken, det skal du ha! Også så utrolig fint å dele det med oss.. som du sier så får det jo oss til å ikke føle oss så alene. Det skal også mye til for å skrive et så sterkt innlegg.. så igjen vill jeg bare si at du er utrolig sterk. Kos deg videre i Roma! .. Du er virkelig et forbilde! Stå på videre! :))

 50. De som mobbet deg var nok mer usikre på seg selv. Helt fra jeg dag 1 jeg leste bloggen din forelsket jeg med helt i den personen det virker som du er. Du virker så utrolig jordnær og snill. Man merker veldig det når man leser både måten bloggere skriver om andre på men også hvordan de skriver om seg selv om de er overfladiske eller ikke, og jeg må si du virker som den minst overfladiske av dem alle. I tillegg til alt dette så er du så utrolig søt og pen!! Det med alle mobberne kan du bare komme sterkere ut fra, og det tror jeg i høyeste grad du har vist dem at du har gjort! Stå på videre, nå langt 🙂

 51. Åh! Anniken! Du er så fantastisk og sterk. Jeg har slitt med det samme problemet, og nå som jeg leste dette har jeg faktisk troa på meg selv. Fordi du er helt klart forbilde mitt<3 jeg misunner deg rett og slett. Tusen takk for at du gjør hverdagen min bedre.

  Stå på<3

 52. Ååh, ante ikke dette her nei! Du er sterk, søte du 🙂 blei selv mobbet, utestengt og helt alene plutselig i 7.klasse, men det ble heldigvis over på ungdomsskolen og nå på videregående har jeg det bedre enn noen gang 🙂 du virker som ei såå herlig og god jente, ønsker deg virkelig alt godt <3

 53. det var utrolig fint skrevet! du er sykt pen og jeg ble litt overasekt nå,også litt lei meg for hva som er hent! men jeg er så glad for at du har det mye bedre nå! du gjør det enklere for mange andre når du deler sånt,de får mer troen på seg selv,du er forbilde til mange,og det skjønner jeg utrolig godt. Du er en sterk og vakker person,alltid tro på deg selv! <3

 54. Så utrolig sterkt å lese! Du er et forbilde for mange, Anniken. Det jeg leste nå fikk meg til å gråte, tenk å ha det så vondt som du har hatt det. Du viser at du klarer å løfte deg opp, for du er SÅ uendelig mye mer verdt enn de som bare ser ned på deg. Det har du bevist, skjønne deg. Fortsett å vær sterk, du får så mye igjen av det. Massevis av klemmer til deg <3

 55. Jenta vår! Vi vet hvor tøft du har hatt det! Og håper også de som står bak alt leser at de ikke kunne knekke jenta vår! Du har en stor familie familie med tanter og søskenbarn som er utrolig glad i deg! Og de vil altid stå ved din side uansett. De som rakker ned på andre, må i voksen alder leve med det de engang gjorde. De får også barn!’ Og da vil de også forstå bedre hva de gjorde. Fordi barna våre er det kjæreste vi har. Og når dere har det vondt har også foreldre det akkurat like vondt ! Glad i deg tøffa

 56. Hvem hadde trodd at en så vakker jente som deg kan være usikker. I mine øyne er du den peneste jeg har sett i mitt liv, og det mener jeg 🙂 Men flott innlegg da, selv om det var litt vondt å lese. Er ikke lett å være så ung å føle seg utenfor!

 57. Dette tikket til å gråte, litt fordi det er trist, men aller mest fordi jeg blir gladav å se noen komme godt ut av mobbing, og som er så utrolig reflektert over situasjonen. Du viser oss hvor beundringsverdig du er, og kjenner jeg bare ble glad av å lese dette ( på grunn av det positive selvfølgelig ), og jeg ønsker deg alt godt videre!

 58. Veldig bra at du velger å dele noe slikt, slippe det litt ut, men jeg ville aldri kalt dette for å være depressiv. De fleste som finner fram til selv å mene de er blitt litt depressive er vanligvis de som er det komplett motsatte. Jeg har selv måtte dratt til psykolog og ble omtalt av legen å være dypt deprimert selv om jeg nektet for det selv.. Men det du opplever slik jeg forstod ut fra teksten er bare usikkerhet og lav selvtillit, ikke en depresjon. Heldigvis virker disse «problemene» dine som noe du har klart å finne en måte å reparere på egenhånd, å reise. Alle har godt av det, nye opplevelser, inntrykk, mennesker og kulturer. Det kan lett endre noen og forhåpentligvis på en positiv måte. Alle har behov for en såkalt «change of scenery»

 59. Jeg har tårer i øynene. Trist hvor mye jeg kjenner meg igjen. Jeg elsker bloggen din og du er bare helt fantastisk, har utrolig respekt for deg!

 60. dette var utrolig bra skrevet. du fortjener det beste i livet, du er en kjempefin og herlig jente!<3

 61. Åherregud, takk for at du skrev dette. Forferdelig å lese, men du er ei fantastisk jente som fortjener det beste! Jeg har og vært veldig kritisk til mine små, stygge feil som ingen andre bryr seg om! Men nå har du fått meg til å tenke annerledes. Takk Anniken.

 62. jeg kjenner meg igjen i hver eneste setning du skriver. i 5-8. klasse hadde jeg det heltjævlig. jeg bor på en liten plass også, så det var/er ikke så mange i klassen. så hvis man var uvenner med noen, hadde man ingen andre å gå til. dette skjedde hele veien. jeg husker spesielt godt at jeg sykla med «venninnene» mine (vi var 5 jenter på omtrent samme alder, men jeg var yngst). Plutselig telte de til tre og sykla alt de hadde. jeg hadde ikke pust (har astma) til å ta de igjen. jeg husker at jeg ble så lei meg at jeg ikke hadde noen å «få trøst hos» som var på min alder. heldigvis så var alltid mamma og pappa der for meg. Til sist vil jeg si at du er utrolig sterk!

 63. Utrolig deilig å lese! Kjenner at dette tok mye av deg å skrive, det beste av alt er at du har et budskap i det du skriver, og det er at du hjelper oss andre her ute. Hvem skulle trodd at du, kjente, pene, moterike bloggeren har vært gjennom noe sånt?! I mine øyne er du utrolig vakker, du har et særpreg ikke mange andre har, og jeg (og helt sikkert mange andre jenter) misunner ditt utseende. Som du selv skriver, så har du ikke vært flink til å sette pris på deg selv. Men jeg tror hver og en av oss har noe å pirke på i forhold til hva andre jenter har. Vi finner alltid feilene ved oss selv. Men man kommer tilslutt til et punkt i livet, der man innser at livet er for kort til å være opptatt av hvordan man ser ut og hva andre syns, og det punktet gjør noe med personligheten vår. Og hvordan mennekser er det vi egentlig vil ha rundt oss? JO, de med en herlig personlighet! Smiiil!!! ha en fortsatt fin ferie. Dette innlegget gjorde at jeg fikk en stor respekt for deg.

 64. Nydelig. Helt nydelig. Både innlegget og du. Jeg tror jeg aldri har lest en blogg der bloggeren er så flink til å skrive. Flink til å sette ord på akkurat det folk tenker. Det er helt utrolig og tenke på at du ble mobbet. Du som virker så utadvendt med høy selvtillit. Nei vet du hva, dette er bevis på at til og med den ene med størst selvtillit er den som kanskje sliter mest. tusen takk for at du ga meg noe å tenke på 🙂 du er flott og hærlig, Anniken 🙂

 65. Synes det er så utrolig bra at du åpner deg, jeg tror du er forbildet til mange av de jentene som leser bloggen din. Jeg tror også at mange av de jentene har eller blir mobbet til vanlig.

  Så at de får vite at de ikke er alene tror jeg hjelper de kjempe masse. Synes det var kjempe bra skrevet, du er utrolig sterk 🙂 Unner deg alt det best, du er sterk!

 66. jeg gikk også konstant med pannebånd fordi jeg ikke likte ørene mine, men jeg hadde det på i 4 år til sammen. Guttene i klassen rev det av meg og ødela det hver gang de spurte om jeg kunne ta det av og svarte nei. Utrolig bra skrevet 🙂

 67. SÅ utrolig rørende, Anniken! Det jeg synes er så inspirerende, er at DU, selveste ANNIJOR, blant de mest peneste og velstående jentene jeg noen gang har sett forteller en slik rørende historie til hele bloggnorge. Selv synes jeg det er helt rart å tenke på at du har opplevd noe sånt! Første gang jeg så bloggen din ble jeg så og si frelst av det enestående utseende ditt, stilen og måten du uttrykker deg selv på i bloggen. Du virker som en superherlig jente, så sant må sies at de som mobbet deg må ha vært en stor feit jeng med tapere! Jeg må også si at du som har et slikt AMAZING utseende og personlighet (slik det virker som o bloggen) må ALDRI tro du er mindre enn hva du er. Og en ting til, Anniken – hvis folk stirrer på deg er det fordi de blir sikkert like frelst av det nydelige ansiktet ditt som jeg er, haha! Å hvis du får stygge blikk – bare sjalue tapere som kunne ønske de var like vellykket som deg!

  <3

 68. Nydelig. Vakkert. Beundringsverdig. Sant. Gjenkjennelig. Trist. Forferdelig. Fantastisk.

  Du treffer Anniken. Det du deler rører ved hjertet mitt. Verden skal alltid fremstå som vidunderlig, og jeg står i stor beundring og respekt av mennesker som deg, de som våger å minne meg på at det finnes så mye mer. På godt og på vondt.

  Du treffer Anniken. Med kropp og med sjel. Jeg blir bevegd. Jeg sitter igjen med noe. Fantastisk.

  Og til slutt: Du treffer Anniken. Ta det med deg, for sangen av tankene og ordene dine sitter igjen. De tar den plassen de har fortjent. Aldri tvil på din evne til å tenke og skrive, for jeg sitter bare igjen med ett ord.

  Fantastisk.

 69. For et vakkert innlegg. Du er utrolig sterk, Anniken. Stå på videre, jeg ønsker deg alt godt. <3

 70. Jeg har selv blitt mobbet og ydmyket. Og det pågår enda i dag. Når jeg gikk i første ble jeg banket opp hver dag i friminuttene i et halvt år. Jeg gikk alltid i langermede gensere pga av alle blåmerkene. Jeg ble truet på livet om jeg sladret. Tilslutt fant en lærer ut, men siden har jeg blitt mye verbalt mobbet. Blitt kalt stygg, feit og lignende sårende kallenavn. I ettertid har jeg også blitt brukt som en vits som noen eldre gutter elsket å plage meg med. I dag blir jeg ikke direkte mobbet, men det går mye i hvisking, utestenging og ignorering. Og jeg håper fremdeles på en endring som trolig ikke skjer før om en god stund….

 71. Tror og ser at mange kjenner seg igjen i dette. Jeg hadde også store problemer med folk, men da i mindre grupper. Kjempe tøft av deg å dele historien din! Håper du nyter de siste timene i utlandet, du er vakker 🙂

  Sandra/reisedagboka.net

 72. Dette her var virkelig en tankevekker for meg, Anniken! Har hatt det AKKURAT sånn.. Jeg har følt meg depressiv, og har gått gjennom mye det samme litt på barneskolen, men også ungdosmskolen! Men grunnen visste jeg aldri..

 73. Tusen takk for at du delte dette! At et forbilde som deg forteller noe sånn er veldig tøft gjort og beundringsverdig.

  Du virker som en fantastisk og fornuftig jente, og usteendet kan man bare kan drømme om. Så stå på!

 74. Det verste er at jeg kunne trodd du skrev om meg.. Jeg kjenner igjen alt du skriver, og har gjennomgått nesten akkurat det samme. Du skriver utrolig bra! Tusen takk for at du delte dette. Det gjorde hverdagen litt bedre å se at det er flere der ute som har de samme problemene som deg.

 75. Wow! Jeg fatter ikke hvordan folk klarer å være så stygg mot en så nydelig jente! Jeg synes du er utrolig sterk som kom deg gjennom det! Det er tøft av deg å skrive! Du er forbildet mitt Anniken<3 å det kommer du alltid til å være!

 76. åhh, herlig skrevet, fikk tårer i øynene! har opplevd det samme selv så vet hvordan det føles. du skal være glad det har skjedd å har gjort deg til den personen du er idag 🙂 du er vakker å er allerede bedre enn alle de som mobbet deg da, det er jeg helt sikker på 🙂 stå på videre Anniken!

 77. Det er sterkt av deg og skal stå respekt for at du klarer å dele dette etter det du har gjennomgått Anniken!

  Jeg er i en litt lik situasjon nå, og føler meg ganske alene. Jeg syntes det var ganske godt å lese dette, med tanke på at jeg får på følelsen av at jeg ikke er like alene. Jeg håper jeg klarer å vokse jeg også, og bli like sterk som du har blitt nå. Du er et veldig stort forbilde, og du har mange som støtter deg! kos deg masse i roma, og lykke til videre Anniken!<3

 78. åå Anniken, dette hadde jeg ALDRI trodd om deg. du er jo så nydelig og virker som den herlige jenta både på innsiden og utsiden. positiviteten, smilet og alt smitter over gjennom bildene og bloggen. jeg er 110% sikker på at du er mye bedre enn alle de som mobbet deg, for de var sikkert bare usikre på seg selv og super misunnelig på utssendet ditt! du er en herlig person og jeg er sikker på at du vil klare deg bra, stå på videre og kos deg i Roma og resten av someren<3

 79. Helt ufattelig hvor slemme og onde folk er. Hvorfor deg? Synes det er bra du tar det fram og sier det. Du er så pen. Har alltid hatt lyst til å ha utseende ditt. Synes du virker som en helt super person. Det er bra at du og Mikkel har blitt sammen, dere er så utrolig søte sammen. Kos deg masse i Roma Anniken og bare stå på videre!

 80. Ååå!! Jeg har også vært gjennom en vanskelig periode i livet mitt, men aldri fysisk, hesligvis! Jeg begynner på ungdomsskole til høsten. Gruer meg noe helt sykt, men da jeg leste dette så innså jeg at kanskje jeg skal glede meg? Du er pen, kul, har dritpene klær osv, og jeg kunne ikke tenkte meg at en såååå perfekt person som deg kunne ha en sånn historie! Jeg så deg for første gang på Tennage Boss. Da tenkte jeg «borgskjemde onge!». Men så begynte jeg å følge deg på instagram og begynte å lese bloggen din og da innså jeg at ikke alt er som det ser ut som. Du er et stor forbilde! Tøft og BRA at du delte dette innlegget! Du har jo blitt populær, noe som di sikkert ikke alltid har vært. Men fyfader som jeg misunner deg! Du har vist pene klær, masse bra, men dette tok kaka! Du er bare best! Du fikk meg til å tro litt mer på meg selv<3

 81. Åå så søtt skreve !! Du rørte meg, du er en sterk person annicken !! stå på videre 😀 forstår ikke hvordan du kan ha eller hatt lav selvtillit når du er en så nydelig person , jeg mesunner deg og synes du er kjempe vakker !!det skal du vite, jeg ble helt sjokka at du ble mobba :O forstår ikke hvordan folk kan gjøre noe sånn mot deg .. og utrolig sterkt av deg å skrive dette foran alle 🙂 digger bloggen din ! leser bloggen din hver dag

 82. Kjempe fint skrevet! Er så bra at du kan skrive og gi andre håp om at ting blir bedre! Spesielt siden du når ut til mange og det virker som livet ditt er ganske perfekt heletiden ikke vondt ment, men man kan få et bilde av det.. Og da er det mange andre tenåringsjenter som sammenligner seg med deg, men når du skriver om at du også har opplevd mobbing tenker sikkert flere at de også kan få det bra med seg selv og være sterke!

 83. Utrolig trist å lese.. men du må vite at du er utrolig sterk som tør å dele dette. Kjenner meg igjen i noen av tingene du skriver. Kan tenke meg at de skjems nå med tanke på hvor vakker du er, både på innsiden og utsiden, og på hvor mye du har oppnådd. Jeg unner deg virkelig det beste, Anniken 🙂

  Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men det var utrolig synd at du ikke var med Mikkel på VG-lista i Stavanger.. Håpet virkelig på å møte deg og fortelle deg hvor mye du inspirerer meg ansikt til ansikt. Men men… God sommer, søte deg <3

 84. Wow! Dette satte virkelig spor i meg Anniken! Ikke på en negativ måte, men på en helt utrolig positiv måte! ❤ Hvordan kan folk virkelig være sånn? Få deg til å stå i sisten hver gang, stikke av så du ikke finner de og deretter få deg til å løpe gjennom busken der det ligger en planke med spiker?! Det gjør meg faktisk sint og frustrert! Jeg håper virkelig de personene som gjorde det ikke sitter og er så veldig stolte av det akkurat nå!!! At du faktisk har gjort så mye forbedring at du den tiden du var i Roma turte å spørre folk om ting og at du var sterk nok til å være i store folkemengder må jo bety utrolig mye for deg! Kjenne på den følelsen at «jeg klarte det! Jeg klarte faktisk å være sterk nok til å kjempe meg over den frykten!»❤ Alle jenter har jo sånne perioder i livet hvor de bare føler alt er helt feil, både ved seg selv og andre, uten om å helt vite hvorfor..❤ Jeg har hatt det litt sånn de siste dagene, men vet du hva? Det innlegget her hjalp meg med å komme over det! Det hjalp meg med å tenke at «nei, hvorfor skal man alltid finne negative ting ved seg selv?» Som du skrev så tror jeg liksom ikke folk står og stirrer og tenker på gaten at «nei, huff! Det ene øret hennes er større enn det andre, og øynene hennes har forskjellig størrelse! Tusen takk, Anniken ❤ det innlegget her reddet selvtilliten min og var virkelig til inspirasjon!❤

 85. Dette gjør vondt å lese. Jeg husker deg som ei livsglad jente som satte pris på alt og alle, og at dette var sånn du hadde det kunne aldri falt meg inn, du var jo alltid så blid! Du er et utrolig sterkt forbilde, og jeg vil bare si at savner deg.

 86. Dette var vakkert å lese. Ikke det å lese at du har hatt det vondt, og har det fortsatt (litt), men det var vakkert å lese at du at så ærlig. Det var vakkert å kunne få en Større innblikk i den ekte Anniken. Den Anniken som ikke lar folk ødelegge deg. Du er en STOR inspirasjon. Alt fra tekster og tanker til utseende og stil.

  Jeg likte også veldig godt at du skrev til den ene personen som kastet 50-øringen på deg. Man tok deg seriøst, noe man burde ta alle. Eller, man skal ikke ta alt seriøst, men man skal høre, lytte og ihvertfall prøve og forstå hva andre vil få frem.

  Egentlig, for å være ærlig, er jeg ikke helt sikker på hva jeg skriver nå.. Så jeg håper det ser litt logisk ut når jeg sender det ut.

  Jeg vil slutte denne kommentaren med å si tusen takk: takk for at du er en rollemodell!

 87. Anikken.. Du er så vaker, både innanfor og utanfor! Jeg må bare si det, men jeg husker første gang jeg så deg. Det var disse seriene hvor du styrte familiens økoomi i en mnd, å jeg stirra på deg å syntes du var så vakker! en stund etter jeg så episoden første gang så følte jeg at jeg måtte se den igjen, for du var så vakker. Jeg pauset hvor bloggnavnet ditt stod og forstod raskt at jeg måtte lese bloggen din! Jeg har nå lest i en stund, ikke fast, men ofte. Og HVER gang jeg ser et bilde av deg på bloggen eller insagram så må jeg bare stirre for du er så pen! Den uka du var i Rom var jeg på et cruise kalt Liberty Of The Seas. Det stopper innom forskjellige plasser som Roma feks. Jeg var på dette skipet i fjor så jeg gikk ikke innom Roma i år. Men når jeg kom hjem kom jeg på du var der!! Å jeg ble så lei meg får jeg ikke benyttet sjangsen til og møte deg.. For du er et forbilde! Du er vakker, selvsikker, du forteller rett ut hvordan jeg føler det når jeg ikke kan sette ord på det selv og du bare er et vakkert menneske! Jeg sjønner ikke hvordan noen kan ha mobbet deg.. Men nå, nå har du det du fortjente alle de årene du ikke hadde det godt.. En god kjæreste, masse gode venner, masse minner og en fantastisk familie (noe du har hatt hele tiden)!<3 Anikken.. Jeg håper jeg møter deg en dag, kan ta bilde med deg og kan vise det til alle jeg kjenner og fortelle hvorfor jeg er stolt over og ha møtt deg!!<3

  foresten.. beklager skrivefeil, men jeg skriver i vei når jeg mener noe og orker ikke gå gjennom, haha..<3:)

 88. Hei anikken! Etter du ble sammen med Mikkel ble jeg litt «lei meg». haha rart og si, men jeg var en av de broiler fansene som har vært litt små forelsket i han. Jeg vet og visste jo innerst inne at jeg aldri kom til og bli sammen med han eller snakke noe særlig med han, siden jeg kjenner jo han ikke, eller noen av de han er noe med tror jeg. Men det var ett ønske. Du har sikkert vært forelsket i noen som er kjente og kjent den følelsen av og bli litt irritert hvis han har kjæreste. For noen uker siden bestemte jeg meg for og lære litt mer om deg. Jeg så dette inlegget og har tenkt lenge på om jeg skulle poste denne kommentaren, og nå vil jeg bare si det. Du virker som en som virkelig fortjener han, som første kjæreste (og forhåpentligvis en som varer livet ut) måtte han være perfekt! Du er en nydelig jente og det må du vite. Du er en sterk person som har gått igjennom mye, og det høres ut som du har kommet over en del av det. Det viktigste er tanken din på at du er en unik og pen jente, det er den som teller mest. Show the bitches that said you can’t, that you can!

  Det er godt for meg og si det, og det er ikke sikkert du leser det, men det er verdt og prøve. (Selvom det er litt flaut)

  Hilsen christiane 🙂

 89. sinsjukt bra skrivet! 🙂 Har sjølv lenge blitt mobba fordi eg er feit, og det setter spor. Ein trur ikkje ein person kan hugse så mykje, men joda. Hugser alle guttene og jente som har kalla meg.. Skjønner det hundre prosent, og alt er berre så urettferdig.

 90. Hei, kjære Anniken! Litt sen kommentar kanskje, men jeg fikk ikke en sjanse før nå til å skrive min tilbakemelding! Først vil jeg begynne med å si at det var veldig tøft av deg å dele dette med oss lesere. Jeg hadde aldri sett for meg at du hadde opplevd akkurat dette, på grunn av at jeg har alltid synes du har vært så vakker, sterk, og at du alltid har hatt det så bra fordi det smilet ditt ser ut som det har vært støpt på deg siden du ble født. Uansett, du er veldig nydelig, anniken, og jeg beundrer deg for mange ting, og så må du vite at du er bra nok. Det vil du alltid være. Kanskje du tenker «hvordan vet hun det, som ikke kjenner meg??», vel jeg vet det fordi alle mennesker er bra nok, vi er skapt slik vi er av en grunn. Det var meningen at det ene øret ditt skulle være litt større enn det andre, det var meningen at jeg skulle få litt skjeve tenner, men hvis alle hadde vært perkefte, tenk hvor kjedelig verden hadde vært da! Du er helt fantastisk akkurat som du er, og det vil du alltid være. Du bør bare se deg i speilet en gang i blandt og si til deg selv, «jeg er bra nok som jeg er».

  Tro meg, jeg har slitet med selvtillit, men dette hjalp faktisk! Lykke til videre på veien, og ikke glem hvem du er ! 🙂

  Smask, Jenny M. A. 🙂

 91. førsteintrykket jeg fikk da jeg gikk inn på bloggen din nå nettopp, var at jeg sa til meg selv: «herregud, jeg misunner folk som er så pen som hun der.. hun er jo deen fotomodellen på alle bilder. jeg blir ikke engang pen hvis jeg prøver å posere engang.» derfor ble jeg så overasket da jeg bladde nedover til dette inlegget. vet ikke helt hva jeg skal si, kom noen tårer på slutten der…

Leave a reply