English: The first pictures of my apartment

CAN`T WAIT TO SHOW YOU MY NEW HOME

Herregud!!! Neste uke flytter jeg for fullt inn i leiligheten og jeg gleder meg så veldig veldig veldig mye. Noen som kjenner høstluften? Jeg gjør. Jeg kjenner den helt inntil roten av hjertet mitt. Den luften. Den kalde vakre luften som minner deg på en kjøligere tid, sammen med den varme solen. Det som om naturen blir i ett med seg selv på denne tiden. På denne tiden der varme og kulde endelig får lov til å gå hånd i hand. Mens de lager en vakker liten symfoni sammen. Bare vinden og solen. Jeg liker å tenke at det er sånn, selvom det kanskje ikke er det. Som at de lengter etter hverandre hele året.. Hm. Jeg tror det skal bli godt å få være litt alene igjen. Uten noen. Bare meg om du skjønner. Jeg tror det. Jeg vet det.

det er jo snart høst.

// Oh my God!!! Next week Im moving to my apartment and I am so excited. Anyone who feel the cold air btw? I do. I can feel it all the way to the root of my heart. That air. The cold beautiful air that reminds you of a new beginning, along with the hot sun. The time where heat and cold are finally allowed to go hand in hand. While they make a beautiful little symphony together. Just the wind and the sun. I like to think that’s how it is… Hm. I think it will be good to be alone again. Without anybody. Just me if you understand. I think so. I just know it //

17 Responses to DE FØRSTE BILDENE AV LEILIGHETEN

  1. Hvor har du kjøpt de fantastiske skoene fra det offisielle «bloggerne» bildet? Sorte slipins.. mvh Ullabella

  2. Det ser kjempefint ut!<3 Vi fikk nøklene til vår første leilighet, flyttet inn og startet oppussingen i forrige uke! Mye å gjøre, lange dager, men fantastisk gøy å holde på når det er ens helt eget! Gleder meg sååå til det blir ferdig! 😀 <3

    https://siljealice.com

Leave a reply