VIPPELØFT & FARGING AV BRYN 

Ahhh… huden min har på en eller annen måte blitt veldig ille den siste måneden, uten at jeg vet hvorfor. Den blusset opp, og har egentlig bare blitt verre enn bedre. Jeg har ikke endret noe heller, verken mat eller såpe. Jeg stresser ikke med det heller. Det rare er bare det at det virker som om alle andre gjør det. Det er en eller annen interesse for huden min når den er dårlig, som om det har skjedd noe nytt og spesielt. Det kommer og går. For første gang bryr jeg meg ikke en smule, er ikke det rart? Det plager meg ikke, og jeg vurderer ikke sminke høyere heller. Hm.. Det er bare sånn det er antar jeg. Hormonelt kaos. Kropp er rart. Uansett, som dere kanskje vet går jeg til Avemo salong rett ved solli plass hvor jeg fikser både vippene og brynene mine. Jeg endte opp her etter at jeg tilfeldigvis ble sendt til en annen hyggelig dame når min faste ikke kunne. Det som skjedde var at jeg ble så fornøyd at jeg lot hun ikke gå, haha. De er rett og slett helt ekstremt flinke, og jeg har aldri latt noen holde på med ansiktet mitt slik jeg lar de holde på. Jeg lukker øyene, slapper av og vet at jeg våkner med fine bryn og nydelige vipper. Det er deilig det. Det jeg gjør hos Avemo er å ta en lvl, altså vippebøy. Det er en slags permanent som varer rundt mer eller mindre 5 uker, hvertfall på mine vipper. Samtidig farger jeg både vipper og bryn mørke. Ah, nei. Er så fornøyd, og elsker elsker elsker Avemo. Alle ære til de for å være opptatt av kvalitet.

...

...

Et lite tips er å bruke Iglow. Som dere vet har jeg også vist dere disse huuundre ganger, men jeg kan ikke få sagt nok hvor godt dette funker. Det funker så bra at noen ganger glemmer jeg å fortelle om det også, fordi jeg regner med at dere vet det. Iglow har også nå blitt 100% cruelty free og vegansk!!

Oooog nå er det ikke lenge igjen til Bloggerne sesong 9!! ?

GOD SØNDAG <3

18 Responses to DÅRLIG HUD & NYE BRYN

  1. Å, brynene ble fine! Er du fornøyd? Jeg ser Avemo er en del billigere enn f.eks Brow Rehab, som jeg har gått til ofte fordi de er så flinke med bryn. Men de er så dyre. Men jeg trenger fine øyenbryn! Så kanskje jeg skal prøve Avemo? Har vært så uheldig hos andre salonger, ender opp med kjempetynne øyenbryn som ikker passer ansiktet mitt. Helt jævlig. Hehe.

  2. Hei <3 har fått litt sånn liknende hud som deg i det siste, og husket tilbake til denne tiden når du postet dette innlegget… Hvordan fikk du så fin hud igjen, har du et tips?
    Ps: Også en motivasjon å se dette innlegget, at selv om man blir litt usikker pda dårlig hud så ser andre på deg som fin uansett liksom.

Leave a reply