vet ikke helt om det ser ut som om vi skal legge oss, eller om vi er et kjærestepar haha

NORGE – PORTUGAL PÅ 2 DØGN

Hei, vakre fine folk. De siste månedene pleier alltid å være hektiske her på bloggen, men denne høsten har kanskje toppet alt. Det er så mye som skjer, og misforstå meg rett. jeg elsker det, jeg bare prøver å sjonglere mange ting på en gang. Nå har det seg sånn at jeg skulle til Portugal på Onsdag for å se ann hvordan alt går med klessmerket mitt. Etter Sweatshop har det vært veldig viktig for meg å ha tett kontakt med fabrikken, og jeg tok med meg Joakim for å se at alt sto bra til. MEN, surrehuet Anniken bestilte billetter til Februar. Så der sto vi på flyplassen klokken 05:00 og fikk beskjed at flyet? hehe, det er ikke noe fly. Så etter 4 timer klarte vi å booke nye billetter, noe som gjorde alle blide og lommeboken min sur. Det å komme seg til Porto er nemlig ikke bare bare da det var mellomlandinger både frem og tilbake. Uansett, vi kom fram! Og jeg har så veldig veldig lyst til å vise dere bilder derifra, men det må vente. Derfor har jeg ikke vært så aktiv verken her eller på Instagram, for dette er så hemmelig! Merket blir nå lansert Søndag 25. November, og da kan jeg endelig vise, og svare dere på ALT dere lurer på. Har ventet på dette så lenge, og jeg håper dere liker det like mye som meg.. Må bare understreke at det er SUPER SUPER limited, så vær raske!!

Kjøpte forresten ny foundation og brow pen nå som vinteren kommer. Jeg bytter sminken min kanskje hvert halvår, eller.. bytter og bytter. Jeg bruker egentlig ikke foundation andre ganger enn høst-vinter, og heller ingenting på bryna annet enn en tur med farging her og der. Så, nå som vinteren kommer ender jeg alltid tilbake på denne foundationen som er no for seg selv. Når jeg var yngre var det også denne både mamma og kusinen min brukte, og den gir masse fukt. Så hvis du pleier å ha en blank t-sone anbefaler jeg den ikke. Dog, har jeg også det, men når vinteren kommer blir huden min mye tørrere og flasser også ofte på steder som f.eks nesa. Så denne er helt perfekt på denne tiden av året. Jeg har den i fargen “amber beige” og har aldri heller hatt noen annen farge. Den er “tykk“, men likevel lett på huden. Føles ut som om du tar på deg en god krem, altså. Jeg forguder denne på vinterstid! Såå, når det kommer til bryn begynner jeg alltid å bruke Sensai sin i fargen “ash brown“. Liker egentlig ikke bruke noe på brynene fordi det “synes så godt“. Men på vinteren blir det mørkere, og jeg føler meg mer komf med det!

Så kjøpte jeg også denne på flyplassen som er en “overnight mask” som tas på før du legger deg og tar av overflødig på morgningen. Jeg har aldri tenkt på dette før, men når jeg så den på flyplassen måtte jeg bare prøve, tenkte jo at huden min kom til å se helt fet ut på morgningen, men det gjorde den faktisk ikke!
Huden var plumpet, fresh og alt hadde trukket seg inn i huden (utrolig nok) så STORT ja til denne. Whenever, wherever!

TODAY I`M WEARING:

Jacket: Sakspott
Pants: NAKD
Shoes: Zara

Nå skal jeg ta meg et velfortjent glass med vin etter en lang reise, og en lang påfølgende jobbdag i dag. GUD, pjo og GOD FREDAG! <3 takk for all støtte, og at dere alltid er tålmodige.

5 Responses to DE SISTE HEKTISKE DAGENE

  1. For det første måtte jeg let litt når jeg så storyen på instagram.
    For det andre gleder jeg meg til å se hva du har fått til.
    For det tredje er den masken en stor favoritt hos meg og min tørre hud som kan minne om sandpapir.

  2. Du har sikkert fått spørsmål om dette før, men jeg bare lurte på hvilket kamera du bruker til å ta bilder og spille inn videoene dine med? bildene blir så utrolig klare og tydlige. Ha en fin dag! 🙂

Leave a reply