PRETTY LIGHTS & LATE NIGHTS ✨

Åhh, jeg fant denne lille skatten når jeg var innom Milla Boutique her om dagen på Aker brygge, og klarte ikke la vær.. Jeg har en ting for litt små-rare ting med en liten twist, og denne falt jeg helt pladask for. Den kommer i flere farger og størrelser. Forresten, har du ikke vært innom Milla før så må du bare. Hører nesten ut som om jeg er sponset derifra i og med at jeg handler der hele tiden, men guuud det er så mye fint. En annerledes og nytenkende butikk med skatter som ser både nye og gamle ut. Hadde jeg hatt alle pengene i hele verden tror jeg bare at jeg hadde flyttet inn i butikken asap. De har også begynt å selge boken min der, noe som er veldig veldig veldig hyggelig og som jeg setter enormt stor pris på. Nå skal jeg på flyplassen, og klokken er 04:00! Portugal, ses snart!

// Oh, I found this treasure when I was at Milla Boutique Aker Brygge in Oslo, and could not help myself. I always want things that is a bit strange with a small twist, and I totally fell in love with this. It comes in several colors and sizes. By the way, if you have not been at Milla before you just have to. It almost sounds like I’m sponsored because I shop there all the time, but God it’s so many pretty things. A different and innovative shop with treasures that look new and old. Had I had all the money in the world, I just think I had moved into the store asap. They have also started selling my book there, which is very very very nice and I appreciate it very much. Now I’m going to the airport and it’s 4:00! Portugal, see you soon //

One Response to EN LITEN SKATT JEG FANT

Leave a reply