ANNONSE // I samarbeid med Desenio

NYE BILDER KJØKKENET

Jeg trengte en liten forandring på kjøkkenet, og klikket hjem flere plakater og bilder! Altså, hvor fine er ikke disse? Jeg har skrevet litt om Desenio før, som dere kan finne HER. Mye har skjedd siden den gang, og noen av bildene har jeg faktisk liggende fortsatt! Denne gangen ville jeg ha en litt mer rustikk og hard følelse på både kjøkken og soverom. Desenio har et helt vilt utvalg fra alle mulige stiler og smaker. I tillegg har de et bredt utvalg av rammer i både gull, og treverk. I alle størrelser, og det er kanskje det beste! Uansett plakat kan man velge hvor store man vil ha de! På kjøkkenet valgte jeg litt forskjellig, og jeg elsker spesielt «Wine Guide» som jeg bestilte en litt for stor ramme til, for å få mellomrommet mellom plakaten og rammen. «Vegetables» er en litt større plakat med forskjellige rotgrønnsaker og «kålbladene» bladene gir det hele litt dybde og selve «Artisjokkene» plasserte jeg over spisebordet for litt helhet! Synes det sååå fint, og med «gullrammene» på alt passet det perfekt inn. Dere er bare nødt til å ta en titt på alt det fine de har, noen av plakatene kan man rett og slett drømme seg bort i! 

.  .  .

MAKE YOUR HOME MORE COZY WITH POSTERS

..OG PÅ SOVEROMMET

Her valgte jeg å gjøre det hele litt annerledes, jeg hadde veldig lyst på flere sort hvitt bilder og sette de opp med tape! Desenio har også litt forskjellige teip valg, både i gull, prikkete og sort! En enkel måte å henge ting opp om man kanskje ikke har lov til å sette opp bilder i leiligheten din, eller om du ikke vil ha masse hull! For altså, det ser jo supert kult ut! Jeg valgte å ha plakaten av «hestene» størst, og deretter har jeg bilde av en «karusell«, en superfin «elefant«, «en mann i regnet» og «høstregn«. Jeg bestilte også en stor «karusell» i mørket, og en helt «sort plakat» med skrift som skulle bryte opp det hele»

Pssst.. Rabattkode litt lenger ned:

KODEN "ANNIJOR" gir dere 25% rabatt på posters (gjelder ikke samarbeidsposters eller rammer)!

29 Responses to DEKORER HJEMMET DITT!

  1. Heiaa! ah gud jeg digger stilen din og hjemmet ditt så altfor mye!

    lurer på hvor jeg kan få kjøpt sånn sort teip?

  2. Husker du har skrevet om det før, men har ikke funnet det igjen.. Jeg lurte på hvor du hadde kjøpt de lysene utforma som hender? De er dødskule!

  3. Utrolig fint med litt for stor ramme på det ene bildet! Er det glass på baksiden også, siden man kan se igjennom? Eller har du bare droppet «plata» bak?

  4. Hei!
    Altså, bloggen din – hands down! Elsker den! Utelukkende den eneste jeg leser.
    Lurer på hva størrelsen på Vegetables og Wine guide posterne er? Er det 50×70 og 21×30?:)

Leave a reply